Ніжинський парк "чистять" від аварійних дерев

11022022_jhgjchgv.jpg

Для покращення благоустрою Ніжина, та з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій, у зв’язку з загрозою життю та майну людей, наявністю аварійних гілок дерев, а також з метою догляду за зеленими насадженнями, працівниками комунального підприємства «ВУКГ» проводиться санітарне та формувальне підрізання гілок дерев у парку ім. Т. Шевченка.

Наразі, працівниками КП “ВУКГ” проводиться масштабне підрізання гілок з багатьох дерев, що знаходяться по обидва боки алей парку. Роботи виконує бригада пильщиків та працівників з благоустрою, які ретельно видаляли непотрібну суху, пошкоджену деревину ,а допомагають їм у прибиранні працівники з дільниці утримання парків і скверів. Також, залучається спеціалізована техніка підприємства. Роботи тривають.

Аварійне дерево - це рослина, що представляє загрозу для життя, здоров’я або майна людей і згідно закону має бути ліквідовано в найкоротші терміни. Також, гілки з дерев можуть бути аварійними, а ймовірність падіння їх зважаючи зовнішніх природних або НЕ природних факторів досить велика. До таких гілок можна віднести: старі, сухі, трухлі, що розкололися, а також ті, що повисли на проводах, дахах і інших об’єктах.

17:38