Ніжинщина втратила двох Героїв

Ніжинщина оплакує Захисників, які загинули у боротьбі з ворогом. Воїни гідно боронили свою Батьківщину до останнього подиху.

Молодший сержант Просяник Віктор Михайлович народився 12 січня 1975 року у місті Борзна. Після подій 24-го лютого Віктор долучився до оборонців України, потрапивши до складу 30-ї окремої механізованої бригади.

На жаль, 13 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Курдюмівка на Донеччині Просяник Віктор загинув...

Друзі та рідні востаннє попрощалися з ним, вшанувавши світлу пам'ять воїна-земляка та поховавши його на місцевому кладовищі.

Молодший сержант Варуха Василь Миколайович народився 16 вересня 1964 року на Ніжинщині. Закінчив загальноосвітню школу у селі Шатура, службу проходив у 163-му батальйоні територіальної оборони у місті Ніжин, був учасником бойових дій.

На жаль, 16 жовтня 2022 року життя Варухи Василя обірвалося... Рідні та близькі провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам'ять земляка та поховавши його на Савському кладовищі міста Ніжин.

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер.

10:35