Ніжин відвідав міністр внутрішніх справ України

j3ymqcdgoz.jpeg

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський вручив сьогодні ключі від житла десятьом рятувальникам зі Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Урочистості з цієї нагоди та нагородження особового складу відзнаками Кабінету Міністрів України, Міністерства внутрішніх справ та Державної служби України з надзвичайних ситуацій відбулись сьогодні у Ніжині, де Міністр перебував з робочим візитом.

Денис Монастирський разом з т.в.о. голови ДСНС Сергієм Круком, головою облдержадміністрації В’ячеславом Чаусом, міським головою Ніжина Олександром Кодолою оглянули авіаційну техніку та ангари для її зберігання й обслуговування, реконструйовані казарми, де проживають службовці частини, обговорили плани щодо розгортання роботи сервісного центру спеціальної авіації саме у Ніжині, а також побудови злітно-посадкового майданчика біля Чернігівської обласної лікарні, розглянули перспективи подальшого будівництва житла для ДСНС.

За словами Дениса Монастирського, розвиток аеромобільної евакуації в Україні - один з пріоритетних проєктів Президента Володимира Зеленського та Уряду України.

- Спеціальний авіаційний загін оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України, що базується в Ніжині - один з найкращих підрозділів та особлива гордість Чернігівщини. Особовий склад загону завжди там, де ситуація найскладніша і потребує максимально швидкого реагування, не залежно чи це в Україні, чи за її межами, - зазначив у ході зустрічі з особовим складом САЗ В’ячеслав Чаус. Він висловив вдячність кожному рятувальнику за мужність та відданість обов'язку.
13:14