Який комп'ютер обрати для навчання?

У сучасному світі кожному школяру чи студенту потрібен надійний комп'ютер. І навіть якщо спеціальність студента чи інтереси школяра далекі від комп'ютерів та технологій, продуктивний та легкий ноутбук буде дуже важливим та корисним кожному з них. Адже писати твори, курсові та реферати, знаходити потрібну інформацію в інтернеті, а також просто дивитися фільми набагато зручніше на надійній техніці. Не варто виключати і той фактор, що сьогодні багато школярів та студентів змушені навчатися на дистанційно. Крім того, через регулярне відключення електрики, комп'ютер повинен мати і достатню ємну батарею, щоб залишатися навіть у складних ситуаціях онлайн і мати можливість закінчити поточну роботу. У цій статті ми постараємося розповісти, які переваги мають комп'ютери Apple у порівнянні з іншими апаратами і чому варто купити Macbook Pro для навчання.

Насамперед варто відзначити надійність та довговічність техніки Apple. Корпус MacBook зроблений за технологією unibody, тобто із цільного листа алюмінію. Порівняно із звичайним пластиком, алюміній має ряд переваг, зокрема він легкий та довговічний, стійкий до деформацій. І навіть у разі великого навантаження, корпус MacBook не трісне, і в гіршому випадку погнеться або отримає вм'ятину. А якщо ми говоримо про школяра, то така ситуація дуже вірогідна. Адже навіть у захисній сумці чи рюкзаку, MacBook не захищений, від випадкових ударів про дверний одвірок або стискання книгами. Звичайно MacBook не є невразливим, але в подібних ситуаціях алюмінієвий корпус буде значно надійнішим за пластик. Тому, при щоденній роботі MacBook навіть за рік виглядатиме як новий.

Ще однією особливістю, чому варто купити Macbook Air або Pro, є те, що вся ця техніка довго не врачає своєї ціни. Все тому, що Apple протягом 7-8 років випускає оновлення для macOS, які включають модернізацію та оптимізацію ПЗ, усунення помилок та апдейт системи безпеки. З цієї причини техніка Apple навіть після 5 років експлуатації зберігає приблизно 30-40% своєї первісної вартості. Звичайні ПК та ноутбуки, до цього часу зберігають лише 10%.

Але основною "фішкою" Apple є її екосистема. Якщо школяр чи студент, використовує комп'ютер разом з іншими девайсами, то екосистема Apple об'єднує їх у єдиний організм, де все взаємозалежно і синхронізовано. Так, наприклад, можна скопіювати якийсь матеріал на iPhone і відразу ж використовувати його на Mac. Або, наприклад, можна використовувати iPad в якості другого монітора для MacBook. Всередині екосистеми між собою пов'язані фотографії, відео, файли, паролі, контакти та інші дані. І роспочавши виконувати роботу на одному пристрої можна закінчити її на іншому. Погодьтеся, школяру чи студенту – це значно спростить процес навчання.

І так, як на мене, переваги техніки Apple, в порівнянні з іншими виробниками, очевидні. Залишилося тільки визначити які завдання треба виконувати учню та підібрати найбільш підходящий комп'ютер для їх реалізації. Із цим вам допоможуть в інтернет-магазині "Технократ". Тут можна купити Imac, Macbook Pro, Mak Mini та іншу необхідну техніку, а кваліфікований консультант відповість на всі ваші запитання. Звертайтесь і тут будуть раді Вам допомогти!

09:55