Як вибрати відповідний корм для кошеняти?

Вибір корму для кошеняти – це справа ще більш відповідальна, ніж формування раціону дорослої кішки. Від того, який корм ви виберете для малюка, залежать його активний рост, майбутнє здоров'я, інтелектуальний розвиток і навіть зовнішній вигляд.

Кошенята, які отримують збалансоване харчування, ростуть міцними, кмітливими, активними та дуже красивими. Тому з вибором дуже важливо не прогадати. Якщо ви шукайте, чим годувати свого маленького улюбленця, зверніть увагу на корм Фріскіс для кошенят, який містить корисні речовини для здорового життя і відмінного самопочуття організму, що підростає.

На що звертати увагу при виборі корму для кошеняти?

  1. Перед покупкою уважно ознайомтеся з призначенням лінійки та її складом. Кошенятам для розвитку не підійдуть корми для дорослих кішок. Купуйте лінійку, на якій зазначено, що вона розроблена спеціально для кошенят. Це дуже важливо, бо в малюків прискорений метаболізм і вони потребують особливого харчування. Навіть дуже якісний корм для дорослих кішок просто не може задовольнити потреби організму, через що малюк буде рости слабким, бо не зможе отримувати потрібну кількість поживних речовин, вітамінів та мінералів.
  2. Корм повинен бути збалансованим та повнораціонним. У повнораціонних кормах міститься все, що необхідно кошенятам. Вам не доведеться хвилюватися за здоров'я вихованця й доповнювати його раціон вітамінами, мінералами та всілякими підгодівлями.
  3. Обирайте корм перевірених виробників. Компанії, які дорожать своєю репутацією, використовують у виробництві кормів тільки якісні, безпечні компоненти. Склад якісних кормів ретельно збалансований відповідно до потреб організму малого вихованця й не містить ГМО.
  4. Корм для кошенят має бути збагачений вітамінами та мінералами. Вітамін Е вважається найпотужнішим антиоксидантом, який необхідний для сильного імунітету та для розвитку кошеня. Також важливим є вміст кальцію та фосфору в кормі, який повинен бути ретельно збалансованим. Саме ці речовини відповідають за здоров'я суглобів та кісток. Для здоров'я шерсті та шкіри важливий оптимальний баланс жирних кислот Омега 3 та 6.

Більш детальна інформація про призначення й склад корму, а також довідка про норму годування. Обов'язково ознайомтеся з нею перед вибором лінійки. Кормити кошеня треба обов’язково відповідно до рекомендованої виробником добової норми, яка вказана на упаковці продукту. В міру зростання малюка кількість корму на день буде трохи збільшуватися, щоб він поступово набирав вагу. При годуванні кошеня сухим кормом треба забезпечити йому постійний доступ до свіжої чистої води.

12:30