Як терміново і швидко взяти позику онлайн?

Кредитні послуги надають фінансову допомогу цілодобово. Звернутися можуть громадяни з будь-якою кредитною історією без офіційної роботи. Сервіс видасть суму через 5-10 хвилин після звернення! Якщо терміново потрібно гроші, а до зарплати ще далеко, можна оформити кредит онлайн на карту під 0.01.

Вимоги до клієнтів

  • Взяти кредит можуть особи, які відповідають низці простих вимог:
  • Вік – від 18, 21 до 75 років
  • Повна дієздатністьРеєстрація в будь-якому місті/селі країни
  • Постійний, щомісячний дохід
  • Для оформлення мікрокредиту заявнику буде потрібний паспорт,
  • ІПН. Також потрібен мобільний телефон, цим карта якого оформлена на заявника та адресу email.


Процес оформлення

Позика оформляється на офіційному порталі організації. Процес займе трохи більше 10- 15 хвилин. Заявник має:

Порівняти пропозиції кількох організацій та вибрати максимально вигідне.Зареєструватися на порталі компанії, вказавши у реєстраційній формі номер телефону/email та взяти кредит онлайн.
Вказати на віртуальному калькуляторі час кредитування та необхідну суму.Заповнити заявку на кредит, вказавши в ній інформацію про роботодавця, розмір щомісячних доходів, склад сім'ї та інші кредити.Дочекатися позитивного рішення. Сервіс розгляне анкету та повідомить про прийняте рішення буквально одразу!Підписати договір. Компанія запропонує ознайомитись з умовами кредитування, прописаними в електронному документі. У разі згоди доведеться підписати угоду, вказавши код, отриманий у СМС.Гроші перерахують одразу після підписання договору. Кошти можна отримати на ідентифікований електронний гаманець, розрахунковий рахунок, карту будь-якого банку.

Пролонгація

За відсутності клієнта можливості своєчасно погасити борг, можна скористатися Пролонгацією. Більшість компаній відстрочка платежу надається терміном до 1 місяця. Щоб підключити послугу, необхідно сплатити нараховані за період кредитування відсотки, зайти на портал кредитора та вказати нову дату платежу.

Дострокове погашення

Повернути позику компанії можна раніше дати, зазначеної у кредитному договорі. Так можна заощадити на переплаті, адже у суму боргу входять відсотки лише за дні кредитування. Потрібно надіслати повідомлення у тих. підтримку, дочекатися перерахунку відсотків і сплатити борг зручним собі способом, або перерахувати все в особистому кабінеті.

22:35