Якісна ДНК-діагностика (ДНК тест) у Києві у лабораторії ІГР ЛАБ біля Академмістечка?

Що з себе являє ДНК тест? Зазвичай це аналіз крові, а в разі тесту на встановлення біологічного споріднення беруть мазки у передбачуваного батька і дитини. Для аналізу крові не потрібно спеціальної підготовки. Що стосується мазків - не їжте і не пийте за дві години до взяття проби. Результат тесту буде в лабораторії протягом зазначеного на сайті або у менеджера лабораторії терміну.

Як провести ДНК-тест на встановлення біологічного споріднення?

Крім ДНК-тесту на встановлення біологічного споріднення, проведеного у ІГР ЛАБ, матеріал, в цілому, можна зібрати будинку і відправити в лабораторію. Матеріал для ДНК-тесту для встановлення біологічного споріднення слід збирати відповідно до вказівок інструкції.

Мікросліди - це об'єкт, що належить людині, на якому є слід ДНК - це може бути соска, жувальна гумка, зубна щітка і т. д. Правильно упакований матеріал ДНК повинен бути доставлений кур'єру, який відправить його до лабораторії, де буде проведено ДНК-тест на встановлення біологічного споріднення. Більш детальну інформацію варто дізнаватися на ресепшені лабораторії або за телефонами.

Що таке ДНК-тестування?

У сучасній медицині все частіше проводяться тести ДНК. Вони вважаються дуже чутливими (більш 99,9%) і надійними методами діагностики. ДНК-тестування дозволяє визначити метод профілактики захворювання (наприклад, раку, харчової непереносимості) або виявити причини захворювання і вибрати відповідний метод лікування. Деякі тести ДНК можуть бути виконані пренатально, щоб почати лікування вашого потомства якомога раніше.

ДНК-тест для встановлення біологічного споріднення - це порівняння ДНК дитини і передбачуваного батька. Якщо усі 24 генетичних маркера сумісні один з одним, підтверджується 99,999% біологічного споріднення.

Діагностика можливих хромосомних захворювань плоду на ранній стадії вагітності

На ранній стадії вагітності дуже важливо отримати детальну діагностику можливих хромосомних захворювань вашої дитини.

На сторінці варіантів молекулярно-генетичних досліджень, що проводяться у лабораторії ІГР ЛАБ в Києві (пр. Перемоги 121-Б) igr-lab.com.ua представлений великий список генетичних синдромів та захворювань, які можна діагностувати за підсумками тестів. Серед них такі захворювання як синдром Дауна, Патау, Едвардса, муковісцидоз, фенілкетонурія, гемофілія А, м'язова дистрофія Дюшенна, синдром Мартіна-Белла, Прадера-Віллі, Хорея Гентингтона і багато інших.

13:50