Якісні ортопедичні матраци від інтернет-магазину "Еко-Меблі"

Інтернет-магазин "Еко-Меблі"пропонує Вашій увазі величезний вибір ортопедичних матраців різних цінових категорій, як дорослі, так і дитячі моделі за хорошою і чесною ціною, з можливістю доставки по всій Україні.

При покупці ортопедичного матраца слід особливу увагу приділити складу і якості виробу, адже саме він буде визначати якість Вашого сну. Ми пропонуємо купити якісний ортопедичний матрац будь-якого нестандартного розміру або ж стандартні двоспальні, односпальні або полуторні моделі

Шановні відвідувачі нашого інтернет-магазину, перш ніж зупиняти свій вибір на будь-якому виробі, настійно рекомендуємо Вам ознайомитися з усіма характеристиками даного товару на сторінках нашого онлайн-каталогу - https://eco-mebli.net/g10922065-matratsi, оскільки саме матрац стане визначальним фактором в якості Вашого здорового сну.

Як правильно замовляти матрац в інтернет- магазині?

Довжина і ширина вироби повинні точно збігатися з розміром ліжка - це очевидне правило при виборі ортопедичного матраца, і купити обрану модель в інтернет- магазині потрібно тільки переконавшись, що з габаритами все в порядку. У випадку з двоспальними ліжками, можна окремий матрац купити для кожної половинки, і потім об'єднати простір за допомогою топера, так спати ще зручніше. Але вибирати ортопедичний матрац, орієнтуючись виключно на розміри, не зовсім правильно. Доводиться враховувати й інші критерії ...

Як купити матрац через інтернет- магазин, на якому буде зручно спати?

Які вправи ви робите, щоб тримати правильну поставу? Чи намагаєтеся рівно ходити і сидіти з прямою спиною, носите книгу на голові? Все набагато простіше - потрібно тільки розібратися, який ортопедичний матрац купити, він-то і буде формувати правильне положення хребта під час сну.

Що важливо:

  • будова підстави

Умовно всі існуючі на матраци можна поділити на без пружинні моделі та ортопедичні підстави з пружинним блоком. Без пружин в асортименті є тільки топери. Їх товщина складає всього пару см (від 3,5 см), але їх теж допустимо використовувати в якості основного ортопедичного матраца, наприклад, для дивана або дитячого ліжка.

  • кількість шарів

Чергування шарів різного ступеня жорсткості допомагає отримати ще більший комфорт. В сучасних моделях матраців м’які шари чергуються з жорсткими: на ціні це не позначається, зате такий виріб значно зручніший у використанні! У багатошаровості є перевага: у пружин немає шансу пробитися нагору, і в підсумку виріб служить довше.

  • ступінь жорсткості ортопедичних матраців: ще один важливий критерій

Вважається, що жорсткі моделі краще бережуть спину, але для дорослої людини куди важливіше зручність, тому бажано вибирати золоту середину - середній ступінь жорсткості. У такому варіанті Ви зможете нормально виспатися, тіло не буде ломити від занадто твердого підстави. І в той же час, спина отримає надійну якісну підтримку, що дуже важливо для здоров'я.

Яку модель замовити для дітей?

Окремо розроблені м'які гігієнічні дитячі матраци ортопедичні з універсальним розміром під дитяче ліжко і захистом від протікань - ціна такого рішення точно така ж, як і для стандартних моделей. Зате так ви знаєте, що дитині буде зручно спати, і можна не стелити окреме простирадло під низ, в будь-якому випадку спальне місце залишиться сухим.

Зручні ортопедичні матраци можна купити з доставкою через інтернет магазин

Якщо так відразу визначитися складно, наші менеджери допоможуть Вам по телефону або при зверненні через спеціальну форму зв'язку, розташовану на сайті. Не дивлячись на те, що сайт пропонує найвигіднішу вартість, вироби представленні в каталозі є безпечними для здоров'я, сертифіковані згідно з європейськими стандартами якості і просто зручні. Ви це відчуєте відразу. Крім того"Еко-Меблі" дає гарантію на всю свою продукцію.

Якщо виникла складність із визначенням вартості потрібного розміру матраца - просто зателефонуйте менеджеру за телефоном: +380974854485і ми з радістю Вам допоможемо.

22:45