Як працюють бюро перекладів у Новому році

З настанням нового робочого року у багатьох клієнтів виникає безліч питань щодо робочого режиму бюро перекладів. В агенції Translation Studio передбачений стандартний графік роботи, який включає 5 робочих днів на тиждень. Клієнти завжди можуть розраховувати на оформлення замовлення з понеділка до п'ятниці. При цьому робочий годинник завжди залишиться незмінним. Менеджери готові приймати замовлення вже о 09:30 ранку та виконують свої завдання до 18:00 без обіду. Більше інформації про бюро та його режим роботи можна прочитати на сайті, просто перейшовши за посиланням - https://www.byuroperevodov.com.ua.


Проте в режимі роботи агентства трапляються і зміни, які завжди пов'язані виключно із затвердженими у країні святами. Таким чином агентство не приймає замовлення та не обробляє заявки 1, 2, 3 січня, а також 6 та 7 січня. У ці дні менеджери не приймають замовлення як на звичайні переклади, так і нотаріальні. Варто зауважити, що можливість виконання нотаріально засвідчених перекладів залежить від робочого графіка нотаріусів, а він, у свою чергу, може відрізнятися від графіка бюро перекладів. Більш докладно про те, що таке нотаріальний переклад і навіщо він потрібен, ви можете прочитати перейшовши за посиланням - https://www.byuroperevodov.com.ua/notarialniy-perevod-dokumentov/.


Якщо Вам потрібно жізнатись ціни на послуги бюро радимо перейті за посиланням - https://www.byuroperevodov.com.ua/tseny/ .


Наступними вихідними днями у 2022 році, але вже навесні, стануть 7 та 8 березня, 25 квітня, а також 2 та 9 травня. Далі вихідні очікуються двічі влітку – 13, 27 та 28 червня, а також 24 серпня. І ще одним вихідним цього року 14 жовтня та останнім стане 26 грудня.


Враховуючи всі вихідні дні, Ви без будь-яких проблем можете спланувати процес подачі документів на переклад, а також у необхідні Вам структури.


Перш ніж ви оформите замовлення на переклад документів у бюро, хочемо трохи розповісти про процес і як усе влаштовано. Перед тим як ваш документ потрапить до перекладача, його ретельно переглядає менеджер, для оцінки вартості та термінів виконання, щоб повідомити цю інформацію Вам. Після того, як ви отримали детальну відповідь з прорахунком вартістю, термінами та умовами співробітництва, Ви можете приймати рішення про підтвердження замовлення або про відмову з якихось причин.
Варто зауважити, що замовлення вважається прийнятим лише після його підтвердження у вигляді часткової або повної оплати. Саме дотримання цієї умови є гарантією вчасно виконаного та зданого перекладу.

16:25