Як фермери СТОВ "Надія" безкоштовно роздавали молоко ніжинцям

Ніжинці до цього часу пам'ятають та дякують фермерам СТОВ "Надія", які під час активних бойових дій возили молоко. Господарство розташоване у селі Красносільське і вже зараз воно працює на повну потужність.

Роздавали молоко безкоштовно не тільки у Ніжині, а й у ближніх селах: Мала Кошелівка, Смоляж, Комарівка.

Коли молоковоз на третій день попав під обстріли, було вирішено питання домовитися з головами громад, щоб вони надали транспорт фермерському господарству. Натомість - безкоштовне молоко, адже воно просто пропадало б.

Під час активних бойових дій, коли були проблеми із логістикою і доставкою продуктів в магазини, молоко рятувало багато сімей з дітками. Загалом за 56 днів війни на Чернігівщині роздали майже 150 тонн молока.

Звісно, фермерське господарство понесло збитки, але жоден працівник не залишився без зарплати. Директор підприємства Дмитро Свистільник додає, що ми - українці і ми одна сім'я. Кожен робив свою справу.

Дякуємо СТОВ "Надія" за величезну допомогу і порятунок. Дякуємо, що завжди приїжджали, незваючи на ризик, та радували ніжинців смачним та таким потрібним молоком. Процвітання підприємству і всього найкращого!

Відео: Телеканал "Тім"

16:19