Интернет-магазин «Агроман» – запчасти для зерноуборочных комбайнов

Сучасні фермерські господарства та сільгосппідприємства в Україні використовують різну техніку, завдяки якій вдається полегшити працю. Особливою популярністю славляться комбайни відчизняного або зарубіжного виробництва, які в полі можуть виконувати відразу кілька функцій. Запорукою безперебійної роботи будь якої зернозбиральної спецтехніки являються якісні запчастини. Український ринок хоча і переповнений пропозиціями з продажу запчастин до широкого классу моделей, але потрібно обережно підходити до вибору реалізатора. Компанія «Агроман»  є однією з найвідоміших і надійних в Україні серед постачальників сертифікованих запчастин до основных марок зернозбиральної техніки.

Як правильно підібрати запасні частини і де їх купити

Вся спецтехніка потребує дбайливого догляду. Щоб комбайни працювали довго, необхідно раз на півроку проводити позапланову і планову заміну деталей. Купувати запасні частини потрібно у перевіреного продавця, що має сертифікати якості, надаючи гарантії. Одним з таких є компанія «Агроман». Придбати на сайті можна деталь за каталожним номером, який вказаний на самій запасній частини. Складається він з набору цифр і букв або тільки з цифрового коду. Завдяки серійним номером менеджеру вдасться за кілька хвилин знайти потрібну деталь і відправити замовнику. У разі, якщо не вдається розглянути літер та цифр, продавцеві знадобиться додаткова інформація: марка, модель, рік випуску спецтранспорту.

Що впливає на вартість запчастини: ціноутворення

В електронному онлайн-каталозі великий вибір деталей для двигуна, транспортера, навісного обладнання, коробки передач та інших елементів. Вартість виробів для комбайнів залежать від фірми-виробника. У компанії як оригінальні, так і неоригінальні вироби. У першому случає запасні частини будуть коштує набагато вище, але і якість їх високу. Купувати підробки і дешеві копії не рекомендуються, вони швидко вийдуть з ладу, додавши власнику додатковий клопіт. На сайті «Агроман» запропонована оригінальна продукція, яка підходить до різних моделей спецтехніки від відомих виробників:

  • Ростсельмаш
  • JohnDeere
  • Гомсільмаш
  • Херсонмаш
  • КЗК
  • Claas
  • New Holland та інших.

На сайті можна придбати ножі для жаток, втулки, амортизатори, різні елементи кріплення, вали, кільця, зірочки, болти, кришки, направляючі, ремкомплекти, пружини, скребки, стартера, фільтра, поршня, відбійники, клапана, наконечники, пластини, планки, ролики тарілки, клавіші соломотрясів і багато іншого. Всі запасні частини в наявності на складі, тому чекати довго на доставку не доведется. Відправляються замовлення щодня. Доставка здійснюється в різні регіони України. Оплатити замовлення можна готівковим і безготівковим способом. На всі запчастини передбачено сертифікати якості.

20:10