Интересные мероприятия для маленьких славутчан

Молодое поколение Славутича никогда не могло пожаловаться на отсутствие поддержке в духовном, творческом и спортивном развитии о стороны старшего поколения и органов местного самоуправления города. Вот и в канун Дня защиты детей, я заглянул в детский БИЦ, который размещается во Дворце детей и молодежи.

Заведующая Библиотечно-информационым центром Наталия Козленко любезно познакомила меня с тем, чем сегодня занимается детский центр.


Далее "мовою" оригинала: В важкі дні, наша батьківщина потерпает від рашиского нападу, ми повінни ще більше займатися виховною роботою, розвивати у підлітків патріотізм, любов до рідного краю, йго історіі, видатних постатей нашої країни.

Сьогодні у нас працюють такі виставки: Мистецька виставка "Сонячний настрій дитинства!", "Дитинство в України: права,гарантії, захист" - до Дня захисту дитини, виставка"Відкривай перлини рідного міста", експозіція "Дні і роки: історії кроки" - до Дня міста, "Знаменни постаті та дати в Україні", "На допомогу випускникам". Постійно оновлюються тематично-інформаційні стенди".

Біля одного із стендів Наталія Козленко оставливаеться окремо: " Це зібрана література, яка расказує про злочинний напад ворога на Україну, про героічний спротив нашого народу. Серед захисників України є і наши хлопці.
Нажаль, війна не буває без втрат. Але ми переможемо, і про це також з'явяться книги на наших полицях.

Зараз, коли закінчівся навчальний рік, ми активно обслуговуємо учнів, які приходять з обхідними лістами, знайомимо молодь з навчальними закладами України, які не зважаючи на скрутне положення в Україні, відкривають двері для своїх студентів".

Библиотека для детей приглашает юных читателей посетить заведение, взять участие в разнообразных творческих мероприятиях, которые проводят для детей работники центра, получить удовольствие от чтения захватывающей литературы и просто приятно провести свободное время во время летних каникул.

Вадим ИВКИН

15:53