Ігровий ноутбук: основні параметри вибору

Ігрові ноутбуки — пристрої, які дозволяють зануритися на максимум у віртуальний світ. Щоб техніка задовольняла вас за якістю і функціональними можливостями, потрібно знати моменти, які важливо враховувати в процесі вибору.

Далеко не останню роль в даному питанні відіграє бренд виробника. Серед споживачів хорошу репутацію мають ігрові ноутбуки Acer. Однак визначитися з маркою недостатньо.

Компьютерная графика и анимация - Render.ru

Важливі параметри вибору

При покупці ігрового ноутбука враховуйте наступні моменти:

  • процесор. Він повинен мати в собі 4 або більше ядра (впливає на кількість оброблюваної інформації). Оптимальна тактова частота (від неї залежить швидкість обробки даних) — від 2,8 до 3,6 ГГц. Процесор з такими характеристиками забезпечить вас відмінною якістю гри;
  • оперативна пам'ять. Від її обсягу залежить рівень продуктивності системи в цілому.  У цьому випадку діє таке правило: чим більше показник, тим краще. Ідеальним варіантом для ігрового ноутбука буде розмір оперативної пам'яті 16 Гб або 32 Гб;
  • Дозвіл екрану. Віртуальний світ буде сприйматися вами більш жваво і реалістично саме завдяки хорошим характеристикам екрану ігрового ноутбука. У цьому питанні популярні моделі з роздільною здатністю Full HD (1920х1080 пікселів). Рідше зустрічаються пристрої з більш потужними технологіями: підтримується Quad HD (2560х1440 пікселів) або 4к (3840х2160 пікселів).

Це основні моменти, які варто враховувати в процесі вибору. Також не забудьте звернути увагу на такі елементи, як клавіатура, кількість портів для підключення інших пристроїв і місткість акумуляторної батареї.

Кращі моделі ігрових ноутбуків Acer

Якщо для придбання ігрового ноутбука ви вирішили вибрати бренд Acer, обов'язково зверніть увагу на такі моделі:

  1. Acer Nitro 5. Вважається одним з наймасивніших ноутів з лінійки товарів бренду. Поєднує в собі високий рівень продуктивності, хороше оснащення і помірну вартість.
  2. Predator Helios 300. Цю модель досить часто набувають ті, хто пов'язаний з областю професійного кіберспорту. Особливість ноутбука — надшвидка матриця.
  3. Predator Triton 300. Вважається найдоступнішим варіантом за ціною у випадку з ігровими ноутбуками. Модель орієнтована на любителів і ентузіастів.

Віртуальний світ — місце, де можна втілити будь-які свої мрії в реальність. Щоб гра для вас була більш реалістичною, подбайте про покупку ігрового ноутбука. Таке придбання доставить вам масу позитивних емоцій і вражень.

14:20