Готель Gruner у центрі Львова

Готель-бутік Gruner у центрі Львова поєднує в собі автентичність і дух старого міста та сучасний комфорт. Розташований на площі Григоренка, 5, найкращий готель у Львові центр має багату історію. Приватний підприємець Якоб Грунер у першій половині 20 століття вирішив інвестувати розвиток центру Львова. У будівлі сучасного готелю у свій час були Рільничий банк, що займався продажем сільськогосподарського обладнання; Загальний союзний банк та багато інших закладів, в тому числі редакція газети “Таглбат” для євреїв.

Забронюйте собі затишний номер у готелі Gruner. Наш персонал подбає, аби ви почували себе тут, як вдома.

Які готельні номери ми пропонуємо

Персонал та адміністрація готелю-бутіку Gruner у Львові робить все, аби ви отримали максимальний комфорт в готельному номері. Ми пропонуємо поселення в таких готельних номерах:

  • стандарт - готельний номер на двох. Розмір ліжка в кімнаті - стандартний King Size або компактний King Size на мезоніні. Є можливість додаткового місця у вигляді дитячого ліжечка або дивану. Стандартний номер має окрему ванну кімнату та душ. Загальна площа кімнати - від 19 до 26 квадратних метрів;

  • покращений - готельний номер більшого розміру, може бути площею від 26 до 29 квадратних метрів. Найбільше підходить для тих, хто подорожує сім’ями з дітьми. Може бути забезпечений окремим ліжечком або диваном для дитини. Покращений номер має двоспальне ліжко розміром класичний King Size, оснащений сучасною ванною з душем. Вікна в покращеному номері спрямовані на краєвид внутрішнього дворика;

  • півлюкс - найбільший номер з усіх, що ми пропонуємо. Площа півлюксу - від 33 до 42 квадратних метрів. Ці кімнати оснащені окремим балконом, які дозволять насолодитися краєвидом історичного центру міста, не виходячи з будівлі. Також у вікнах півлюксу видніється краєвид площі Григоренка. Як в попередніх номерах, півлюкс має стандартне ліжко King Size та окреме місце для дитини. Але тільки в цьому номері є стильна ванна кімната, декорована мармуром.

Всі готельні номери знаходяться на другому поверсі, до яких можна піднятися на ліфті. Кожен номер має окрему, добре оснащену кухню та ванну кімнату з німецькою сантехнікою. Також в кожній кімнаті є мікрохвильовка, посудомийна машина, сейф, індивідуальна система кондиціонування та плаский телевізор з інтернет-телебаченням. Кожному клієнту ми надаємо окремі халат та капці.

В чому переваги нашого готелю Gruner

Готель-бутік Gruner має зручну систему експрес-заселення та виселення в режимі онлайн. Кожен готельний номер є ергономічним, має стильний і сучасний дизайн з ліжками King Size, які створять домашній затишок. Також готель Gruner дозволяє заселятися в номери з домашніми тваринами.

16:10