Фонд Parimatch - ініціативи, які змінюють суспільство

Фонд Parimatch - це ініціатива, яка спрямована на роботу з дітьми заради виховання здорового і гармонійно розвиненого покоління, про неї можна прочитати на https://parimatch.foundation/. По суті, це те вкладення в майбутнє, яке повинно бути зроблено сьогодні, щоб ніхто не шкодував про це завтра. Проект був запущений в 2019 році і є актуальним для всіх країн, в яких присутній холдинг, що усвідомлює свою соціальну відповідальність.

Чим займається благодійний фонд

Можливість займатися спортом повинна бути у кожної дитини, незалежно від того, де він живе і який рівень доходу у його батьків. Активне дитинство є запорукою того, що діти будуть рости не тільки здоровими, але і щасливими, а це дійсно важливо.

Основна місія фонду - це створення і підтримка благополучного суспільства, причому не тільки за допомогою залучення підростаючого покоління до спорту, але і завдяки підняттю рівня освіти. Parimatch має і такі далекосяжні цілі, як боротьба з бідністю та ізоляцією.

Крім спорту, у благодійної організації є ще кілька напрямків діяльності. І одна з них - це фінансування програм, що спрямовані на розвиток дитячої медицини. Крім адресної допомоги хворим дітям це ще й допомогу тим, хто народився в соціально незахищеної сім'ї.

Варто згадати і той факт, що фон підтримує талановитих дітей і реалізує програми, які роблять якісну освіту доступною кожному.

Екологічні ініціативи від Parimatch

Цей благодійний фон також піклується про те, щоб новому поколінню дісталася чиста планета. Раціональне використання природних ресурсів та охорона навколишнього середовища в цій галузі поєднуються з програмами щодо поліпшення інфраструктури та благоустрою територій.

Для будь-якої програми фонду характерно прагнення об'єднати сили бізнесу, державного сектору та громадських організацій для того, щоб вирішити найактуальніші проблеми соціуму шляхом вкладення сил і коштів у виховання підростаючого покоління без дискримінації за соціальною або статевою ознакою. Основним результатом своєї діяльності фонд бачить зміни в суспільстві, які повинні бути не тільки позитивними, але і стійкими.

В рамках діяльності фонду в багатьох містах України, наприклад, в Миколаєві, Харкові та Маріуполі, вже стартували інклюзивні комплексні програми для найбільш незахищених дітей, тобто для ментальних інвалідів. Тепер вони можуть розвиватися фізично і ментально, також програма сприяє їх соціалізації.

17:30