ФК "Чернігів" втратили перемогу на останніх хвилинах

14 травня матч шостого туру другого етапу Чемпіонату України Першої Ліги футболісти ФК «Чернігів» провели вдома на місцевому стадіоні проти чернівецької «Буковини».

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

Перший тайм матчу завершився безгольовою нічиєю. Обидві команди грали від оборони в доволі неквапливому темпі.

З початком другої половини гри чернігівці заволоділи територіальною та ігровою перевагою і на 66-й хвилині вийшли вперед. Віталій Ментей у карному майданчику гостей завдав обвідного удару, м’яч зрикошетив від гравця «Буковини» і влетів у ворота гостей.

Після пропущеного голу футболісти із Чернівців заграли активніше і провели декілька небезпечних атак на ворота чернігівців.

Все ж таки, у компенсований арбітром час буковинцям вдалося зрівняти рахунок. Василь Палагнюк, скориставшсь необачністю чернігівських футболістів та воротаря Олександра Ширая, зробив рахунок 1:1.

Отже, після бойової нічиєї з рахунком 1:1 з чернівецькою «Буковиною», чернігівські «тигри» займають другу сходинку у групі «вибування», а футболісти з івано-франківського «Прикарпаття» продовжують лідирувати.

В «чемпіонській» групі лідирує житомирське «Полісся».

Матч сьомого туру другого етапу Чемпіонату України в Першій лізі ФК «Чернігів» проведе на виїзді 20 травня проти вишгородського «Діназа».

10:20