Evoplay оголошує про запуск класного пригодницького неонового світла Fruit Disco

Студія розробки ігор Evoplay повернула час на новий ностальгічний, натхненний фруктами ігровий досвід під назвою Fruit Disco.

Fruit Disco - це не просто звичайна фруктова пригода, це яскравий вибух кольору з використанням унікальної функції Dance Pattern і Sticky Wilds, які запускають її. Для збільшення цих функцій, хутчіш забирайте свої бездепозитні бонуси за реєстрацію, які допоможуть вам не тільки у цій грі, а й у багатьох інших, що вам подобаються.

Коли Sticky Wild формує виграшний кластер, він стоїть на місці і створює Танцювальний візерунок на оточуючих його осередках, який переносить щасливих гравців на спокусливу, більш динамічну танцювальну площадку з динамічною музикою і потенціалом для створення колосальних кластерів, пропорції!

Це останній випуск із серії успішних запусків, зазначений нагородами пропозицію продуктів Evoplay продовжував зміцнюватися в перші місяці 2021 року, і за цей період воно було посилено поруч високоякісних класичних ігор для казино.

Fruit Disco, розроблена з використанням новітніх мобільних технологій, була розроблена для бездоганної роботи на глобальних ринках і на всіх пристроях.

Коментуючи запуск, Іван Кравчук, генеральний директор Evoplay, сказав: «Наш останній реліз багато в чому демонструє наш розважливий підхід до процесу розробки гри, що включає нову механіку і класичну естетику, щоб доставити незабутні враження».

«Ми черпали натхнення в старих іграх в фруктовому стилі, оскільки ми прагнемо і далі надавати унікальні ігрові можливості, в яких задоволення від гри ставиться вище всього іншого». Шукайте цю яскраву новинку на nap-ua.org, яка подарує вам гарний настрій та чудові виграші.

У новій грі також використовується передовий ігровий движок Evoplay, Spinential, який забезпечує в 10 разів більш швидкий час завантаження, а також поліпшений користувальницький інтерфейс, функцію автоспіна і мобільну панель історії ігор, яка дозволяє гравцям переглядати кожне зі своїх виграшних обертань.

21:15