ДТП в Чернігові: водій не впорався з керуванням та виїхав на тротуар

Ввечері 18 вересня у центрі Чернігова сталася автопригода — автомобіль Tesla виїхав за межі проїжджої частини й ледь не збив пішоходів.

18 вересня в Чернігові сталась дорожньо-транспортна пригода. Водій Tesla виїхав на тротуар. Про подію до поліції повідомили пішоходи, які ледь не потрапили під колеса цього автомобіля.

Патрульні, що прибули на місце, з’ясували: 21-річний водій не врахував погодні умови та не вибрав безпечної швидкості руху. У результаті не впорався з керуванням та виїхав на тротуар. На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав, лише авто отримало механічні пошкодження.

Інспектори склали на кермувальника адмінпротокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Що було раніше?

13 вересня о 19.30 на лінію 102 зателефонував чоловік, який переслідував автівку, що збила велосипедиста. За словами свідка, ДТП сталося на вулиці Шевченка. Водій автівки, який наїхав на велосипедиста, втік з місця пригоди. Поліцейські з'ясували прикмети та місцеперебування автомобіля. Через деякий час автівку зупинили. На машині були характерні для ДТП пошкодження. Керував автомобілем 48-річний житель обласного центру, який до того ж був в стані алкогольного сп’яніння.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

19:45