​Декілька слів про стратегію Moving Average для бінарних опціонів.

В сучасному опціонному трейдингу застосовуються безліч різних технічних засобів аналізу. Але найпопулярнішим і всім відомим серед них є індикатор ковзне середнє.

Ковзна середня, або як звично прийнято його називати Moving Average - це один з найпопулярніших трендових індикаторів для технічного аналізу графіків. Саме на основі ковзної середньої були створені десятки тисяч різних індикаторів і фінансових радників з трейдингу, а також безліч різних торгових стратегій які дозволяють отримувати стабільний прибуток використовуючи бінарні опціони навіть при мінімальному наборі вхідних данних.

Індикатор дозволяє відстежувати не тільки напрямок тренда, але й його потенціальний імпульс до можливого зростання або зниження котирувань обраного активу. Чим сильніший тренд, тим крутіше буде вигин кривої. Коли ринок перебуває у стані явного падіння, лінія ковзної середньої практично горизонтальна. При тренді, що росте, лінія спрямована вгору, при низхідному - вниз.

Кажучи мовою фінансистів, інструменти MA дозволяють відстежувати напрямок і силу цінового тренду фінансового активу, полегшуючи ухвалення рішення про відкриття позицій або вихід із ринку.

Справжні професіонали які використовують бінарні опціони застосовують його в різних комбінаціях і параметрах, вибудовуючи, таким чином, безліч високоприбуткових стратегій торгівлі різних рівнів складності. Будь-яку із стратегій, складовою якої є Moving Average, можна застосовувати як ефективний інструмент заробітку на терміновому ринку.

Як працює індикатор MA

Механізм роботи ковзного середнього досить простий. Він є автоматизованою математичною програмою, яка розраховує усереднену ціну базового активу за поточний часовий проміжок, а також відхилення вартості від свого середнього значення.

Індикатор Moving Average легко визначає короткострокові та глобальні зміни тенденції руху ринку. Завдяки цьому можна укласти угоду з правильним прогнозом, що забезпечить її закриття прибутком.

Поодинці технічний трендовий аналізатор МА практично не застосовується. Котирування активу дуже часто роблять помилкові імпульси, які навіть за правильної спрямованості мувінгу індикатора можуть вводити трейдера в оману, змушуючи його укладати угоди зі збитковим прогнозом. Тому, на допомогу індикатору МА зазвичай застосовується який-небудь індикатор, що страхує, виконує роль фільтра збиткових торгових сигналів.

20:25