Данило їде з мамою на лікування до Німеччини

Данило Рак, який продавав молоко, щоб зібрати мамі на протез, їде з нею до Німеччини на лікування. Наразі родина перебуває у Львові. Звідти волонтери вивезуть Людмилу Коваль з сином Данилом до Німеччини. Там її обстежать, а згодом розпочнуть лікування травмованої стопи.

Людмила Коваль повідомляє, що лікарка їх знайшла сама. Вона побачила історію сім'ї в інтернеті й написалаїм.

Запропонувала допомогу мені й лікування в Німеччині. Жодних прогнозів лікарі поки не дають, поки самі не побачать стан стопи, то 100% прогнозів не дають. Але будуть робити все можливе, щоб зберегти стопу. Ситуація зі стопою в мене складна, але будуть намагатися врятувати. Можливо на це піде кілька операцій.

Ми писали, що на Чернігівщині 12-річний хлопчик збирає кошти мамі на протез. Дуже вдячні всім, хто відгукнувся допомогти! 16 березня мама Данила потрапила під обстріл у Новоселівці. Отримала поранення стегна, ноги й живота. Сусіди під обстрілами евакуйовували її до лікарні. Саме тоді, коли мама була у лікарні, Данило вирішив допомагати їй.

Щоб купити ліки й продукти для неї, почав їздити до Чернігова і продавати молоко. Мамі ампутували один палець на нозі, вона ледве ходить на милицях. Батько Данила служить у лавах Збройних Сил України.

15:13