Чому забудовники преміум-сегменту віддають перевагу Viknar'off?

Конкуренція на ринку первинного житла та комерційного будівництва в Україні з кожним роком стає жорсткішою. Інвесторів цікавлять технології будівництва, клас енергоефективності будівлі, надійність конструкцій. Світлопрозорі конструкції Viknar'off відповідають вимогам клієнтів преміального житла та бізнес-центрів класу А.

Конструктивні рішення будь-якої складності

Арки, розсувні портали, стіни-гармошки, двостулкові вхідні двері — на сайті Viknaroff.ua приватні забудовники та великі девелоперські компанії знаходять оптимальні рішення для втілення креативних ідей архітекторів. Менеджери компанії запропонують сучасну конструкцію з мінімальними енерговитратами для вентильованих фасадів, вітрин, віконних та дверних отворів будь-якого розміру та форми.

Так, алюмінієва система «Термо» з товщиною склопакета до 50 мм забезпечує енергоефективність та шумоізоляцію фасаду класу А. Розміри однієї панелі — до 5,5 м завдовжки та 3 м за висотою: виходить міцна прозора стіна, здатна за пару секунд стати величезним порталом на терасу приватного особняка чи ресторану.

Дизайнери при співпраці з Viknar'off активно використовують у інтер'єрних рішеннях:

  • широку палітру відтінків;
  • різні види кольорового та матового скла;
  • надійний триплекс;
  • декоративні шпроси.

50000м² виробничих площ

Власне виробництво світлопрозорих конструкцій повного циклу від Viknar'off не потребує від замовників зайвих витрат на митне оформлення та посередників. Прямі договори з офіційними дилерами компанії гарантують своєчасну доставку готових вікон, дверей, вітрин, прозорих конструкцій для внутрішнього планування офісів та торгових центрів у будь-який регіон України.

Високотехнологічне обладнання та якісні матеріали

Компанія виготовляє вікна, двері, розсувні алюмінієві системи на високоточному обладнанні зі Швейцарії, Австрії та Німеччини:

  • за індивідуальним замовленням кожне вікно та двері попередньо моделюються на комп'ютері;
  • готова комп'ютерна модель стає реальною на верстатах з похибкою частки мікрона;
  • у 2021 році компанія знову підтвердила відповідність системи контролю якості вимогам міжнародного Стандарту ISO 9001:2009;
  • компанія застосовує армування профілю для протидії вандалам та злодіям.

Інноваційні рішення оцінили замовники із Франції, Німеччини, Іспанії, Норвегії та інших європейських країн.

20:45