Чому слід обрати шоколад Barry Callebaut

Шоколад є одним із найбільш популярних інгредієнтів у кондитерській справі. Якість даного продукту впливає на смакові характеристики десертів. Кондитери-професіонали використовують для приготування десертів тільки натуральний товар. Саме таким є шоколад Barry Callebaut.

Різновиди шоколаду

Традиційні інгредієнти шоколаду: какао-порошок, какао-масло та цукор. Види шоколаду відрізняються вмістом какао. На сайті https://bestwayfoods.com.ua/product-category/brends-products/brends/grupa-barry-callebaut/ ви можете ознайомитись к асортиментом даної продукції. Чорний шоколад може містити 99, 80 або 74% какао. Чим більше какао, тим шоколад корисніший і дієтичніший. Середня калорійність чорного шоколаду – 450 ккал. У молочному шоколаді вміст какао-продуктів набагато нижчий, ніж у чорному. Він має суттєво вищу калорійність, ніж темний. Це через те, що він містить багато цукру, десь 680 ккал. Білий – найкалорійніший вид шоколаду. Він зовсім не містить какао, лише олію, сухе молоко, велику кількість цукру. Калорійність білого шоколаду складає близько 700 ккал.

Натуральний якісний шоколад дуже добре плавиться, має однорідну структуру, а глазур, вироблена з нього, має приємний глянсовий блиск.

Як обрати якісну продукцію

Якісний шоколад – ідеальний у роботі, тому що він:


  • дуже пластичний;

  • легко відокремлюється від форми;

  • швидко стигне.

  • Якщо натуральний шоколад неправильно зберігати, він «сивіє». Це не впливає на його смак, але підтверджує те, що це якісний натуральний шоколад.

    Якісний шоколад Баррі Каллебаут купити можна у магазині. Він представлений у широкому асортименті. Але придбати йоного уже дешево не вийде. Це пояснюється високою ціною його основної складової – какао-олії. Для здешевлення деякі виробники замінюють її неякісними аналогами, що негативно позначається на смаку та основних властивостях продукту.

    Шоколад Баррі Каллебаут пахне саме шоколадом. Потріть пальцями поверхню, щоб нагріти шоколад, а потім понюхайте його. Якщо він пахне не шоколадом, а ваніллю або іншими інгредієнтами, то, ймовірно, це не той продукт, який вам потрібен.

    Зверніть увагу на те, як він тане в роті, чи немає смаку воску, чи не занадто щільний. Шоколадні смаки дуже індивідуальні, тому обирайте товар, який сподобається саме вам. Натуральний шоколад є дуже корисним, оскільки має позитивний вплив на роботу серцево-судинної системи, зменшує рівень холестерину, сприяє виробленню серотоніну – гормону радості, що підвищує життєвий тонус та працездатність. Це найсмачніші ліки для відновлення енергії при тривалій розумовій напрузі.