Чому півонії - це універсальні квіти?

Півонії разом з трояндами та тюльпанами входять в трійку найпопулярніших та тих квітів, що мають попит. Так само як і троянди, півонії https://shop.camellia.ua/ua/view/buket-iz-25-gollandskih-pionov вважаються квіткою, яка символізує любов.

Півонії - мова кохання і вірності

Прекрасні та ароматні квіти не могли не привернути увагу селекціонерів усього світу. Саме завдяки їм ми можемо насолоджуватися такими прекрасними квітами як півонія. Широке різноманіття відтінків, допомагає висловити, як жінкам, так і чоловікам істинність своїх почуттів. Якщо ви хочете подарувати дівчині півонії, то слід враховувати яке значення має, той чи інший колір квітки:

  • рожеві півонії відображають романтичні почуття по відношенню до дівчини, таким чином юнак, може сказати про свою закоханість;

  • червоні півонії, відрізняються насиченим відтінком, який звичайно ж символізує пристрасть і любов;

  • жовті півонії підкреслюють стабільність відносин і гармонію союзу;

  • білі півонії є символом довіри й доброго ставлення до дівчини;

  • фіолетові півонії підкреслюють стан умиротворення і надають відчуття захисту з боку шанувальника.

Так чому ж півонія - це універсал нашого часу?

Своєю різноманітністю півонії створюють відчуття універсальності, адже їх можна подарувати, як коханій дівчині, так і подрузі, знайомій або навіть діловому партнерові в жіночому обличчі.

Чоловікам

Однак, це зовсім не означає що півонії можна не дарувати сильній половині людства, навпаки саме ці квіти належать до ряду чоловічих. Вони підкреслюють силу і безстрашність, таким чином подаючи букет, ви даєте зрозуміти чоловікові, що довіряєте йому, бачите в ньому захисника і надійну опору.

У будь-яку пору року

Багато хто з нас любить півонії не тільки завдяки їхній красі й чарівному аромату, але і тому, що їх можна купити цілий рік незалежно від пори року. Якщо ви купуєте квіти додому, то розташовуйте букет краще в вітальні, таким чином вони будуть радувати своїм чудовим ароматом не тільки ваших рідних, а й гостей.

Дівчині

Купуючи півонії для коханої людини можна розташувати їх у вашій спальні, що буде підкреслювати серйозність ваших почуттів.

Якщо ви хочете спробувати скласти композицію для коханої людини власноруч, то півонії дуже гармонійно поєднуються: з трояндами, ірисами та нарцисами. Така композиція буде виглядати доповнено, яскраво і насичено.

На робочому місці

Що стосується розташування півоній в офісі, то краще розмістити букет у себе на робочому столі, на ресепшені, або ж в приймальні для гостей.

Найкраще дарувати букет з 25 півоній і більш, однак якщо ви бажаєте піднести букет з кількох відтінків, то тут краще обмежитися п'ятьма квітками. Саме такою кількістю півоній ви зможете висловити щирість і серйозність своїх почуттів.

10:40