Чи має iPhone 13 ключові переваги

Apple, безперечно, це один з найпопулярніших виробників, який активно продається не тільки в Європі, а й в Америці. Багато хто мріє про те, щоб придбати собі iPhone 13 https://bigmag.ua/ua/sub-apple-bu/iphone-13-b-u/. Світ нещодавно побачив чотирнадцяте покоління, але слід зазначити, що цінник на нього встановлено дуже високий. Далеко не кожен, особливо в Україні, може собі дозволити такий гаджет. Багато хто вже напевно зрадів, оскільки, логічно, що якщо виходить новинка, то це значить, що минулі моделі «падають» в ціні. З iPhone 13 це не зовсім так. Він все одно вважається дуже актуальним, затребуваним, а це значить, що дешевше стане гаджет приблизно роки через два. Як тоді бути? слід розглянути можливість придбання смартфонів бу. Технічні властивості однакові, зовнішній вигляд зазвичай теж, а цінник буде набагато приємнішим. Зараз на ринку запропонований великий вибір таких телефонів.

Чому багато хто хоче купити собі iPhone 13?

Перше – це впізнаваний дизайн. Як там кажуть, що зустрічають за одягом. Це стосується і телефонів. Сплутати iPhone 13 з іншим девайсом маже неможливо, бо цей телефон має унікальний зовнішній вигляд. Проте, якщо розглядати чотирнадцяте покоління, то моделі доволі схожі, але зараз мова йде про гаджети від зовсім інших виробників.

Головна відмінність в тому, що у iPhone 13 є верхній виріз, який візуально дуже сильно нагадує капсулу. Ще модель доволі легка, тож користуватися нею однією рукою зможе майже кожен. Екран стандартний, тож звикати до нього точно не знадобиться.

Можливості процесору моделі

Експерти зазначають, що має iPhone 13 потужний процесор. Працює модель на основі чіпсету Apple A15 Bionic. Він досі вважається актуальним та може продемонструвати будь-яким користувачам високу продуктивність, фантастичну швидкість. Якщо порівнювати Айфон 13 та Айфон 14 саме за роботою процесору, то слід зазначити, що різниці фактично то й нема, а от переплатити потрібно буде немало. Аналогічний чип використовуються, що в тому, що в тому девайсі й виробник ніяк не оптимізував новинку. Це потрібно враховувати, якщо потенційний покупець думає над тим, витратити йому кошти на новинку чи минуле покоління.

Яку камеру пропонує гаджет?

Має Айфон 13 подвійну камеру. Кожен з модулів на 12 Мп. Це стосується й фронтальної камери, яка тепер вміє створювати просто ідеальні портретні знімки, як вдень, так і вночі. Відомо, що розробник спеціально під час створення цієї моделі займався підвищенням чіткості світлин, відео та їх високою якістю. В більшості випадків навіть якщо завантажувати готовий контент в соціальні мережі чи на якісь інші платформи, якість повинна зберігатися. Саме тому слід зазначити, що для блогерів Айфон 13 – це дуже гарний варіант, бо здебільшого саме для них максимально важлива гарна якість зображення.

Ще ця модель може подарувати максимальну деталізацію та інноваційну обробку, оскільки спеціалісти додали штучний інтелект та інноваційні технології. Ще е такий режим, як «кіноефект», який самостійно створює фільми. 

 

13:05