Чернігівщина попрощалась із Захисником

У 2014-2015 роках Богдан ніс службу на Сході України, а після повномасштабного ворожого вторгнення не замислюючись повернувся до лав Збройних Сил України, аби боронити рідну землю він російської навали.

На Новгород-Сіверщині попрощались ще з одним земляком - 27-річним солдатом Пишко Богданом Анатолійовичем, який віддав життя у боротьбі за свободу та Незалежність України!

Богдан народився 22 вересня 1995 року. Навчався він у Новгород-Сіверській гімназії №1, також був вихованцем спортивного клубу "Лідер", де займався боксом. Рідні та друзі згадують Богдана активним та сміливим чоловіком, якого без вагань можна назвати справжнім другом та побратимом.

Разом з побратимами з 58-ї окремої мотопіхотної бригади Богдан на посаді старшого оператора взводу спостереження розвідувальної роти віддано виконував свій військовий та громадянський обов'язок, даючи гідну відсіч ворожим військам.

24 червня 2022 року під час виконання бойового завдання Пишко Богдан потрапив під артилерійський обстріл. Врятувати Захисника не вдалося...

На його рідній землі рідні та близькі, однокласники та друзі, а також побратими і мешканці Новгород-Сіверщини живим коридором провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам'ять Героя-земляка у Спасо-Преображенському монастирі та поховавши його на місцевому кладовищі.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Героя...

10:34