Чернігівців попереджають про тимчасові зміни на деяких автобусных маршрутах

З огляду на проведення ремонтних робіт на перехресті вул. Толстого та вул. Івана Мазепи, під час перекриття руху автотранспорту на ділянці вул. Толстого від вул. Івана Мазепи до вул. Толстого, 154А з 8.00 26 вересня 2022 року по 20.00 14 жовтня 2022 року (до закінчення робіт) будуть внесені тимчасові зміни в роботу міського пасажирського транспорту.

Рух автобусів тимчасового міського маршруту №27 «вул. Ціолковського – Міська лікарня №2 (через вул. Толстого)» від вулиці Ціолковського, Івана Мазепи буде скеровано по вулицях Музичній, Толстого і далі за своїм маршрутом – у прямому напрямку та від вулиці Толстого по вулицях Музичній, Івана Мазепи, Ціолковського і далі за своїм маршрутом – у зворотному напрямку.

Рух автобусів тимчасового міського маршруту №29 «вул. Незалежності – вул. Індустріальна (через вул. Любецьку, Толстого)» від проспекту Перемоги буде скеровано по вулиці Івана Мазепи до кінцевої зупинки «Чексіл» – у прямому напрямку та з кінцевої зупинки «Чексіл» по вулиці Івана Мазепи, проспекту Перемоги і далі за своїм маршрутом – у зворотному напрямку.

15:30