Cannondale Trail - велосипеди, що стали вибором тисяч райдерів

Cannondale Trail - це ідеальний вибір для будь-якого типу доріг. Якісні та надійні велосипеди Cannondale, що завоювали серця користувачів фактично у всьому світі. Неважливо, професіонал ви чи любитель, цей велосипед стане найкращим транспортом для поїздок по місту, крутих підйомів та відвертого бездоріжжя. Головне, обрати свій варіант під конкретні потреби і більше нічим не перейматися.

У чому перевага моделей Trail

Всі велосипеди бренду Cannondale створені з думкою про безпеку та комфорт користувачів і мають відмінну якість. Моделі Trail з’явились доволі давно як окрема лінійка двоколісних транспортних засобів, що характеризуються високою якістю, зносостійкістю та тривалим періодом експлуатації. Основні відмінності засобів у колекції зумовлені різними дизайнерськими рішеннями, орієнтованістю на різних покупців. Їх технічні характеристики, фактично, однакові.

Технічні характеристики:

  • Надзвичайно міцна рама, що виготовлена із спеціального фірмового алюмінієвого сплаву SmartForm C3. Унікальна геометрія рами та використання технології SAVE забезпечує стійкість транспортного засобу на будь-якій дорозі, безпеку та комфорт для райдера.
  • Гідравлічна дискова гальмівна система забезпечує максимальний контроль натискання та високу ефективність гальмівного процесу.
  • Амортизаційна вилка SR Suntour XCM.
  • Новітня трансмісійна технологія microSHIFT Advent Х, що забезпечує можливість швидкісної їзди в будь-таких умовах дороги та навіть по бездоріжжю і вже оцінена багатьма користувачами.
  • Cannondale турбується про якість та зручність своїх велосипедів та особливу увагу приділяє колесам. Якісний протектор, що забезпечує бездоганне щеплення на будь-якому дорожньому покритті, надійні міцні велосипедні покришки та додатковий захист від ушкоджень та проколів - ось, що таке колеса байків Trail.

З 2018 року компанія впровадила декілька інновацій, що зробило їх велосипеди ще більш надійними, а користувачів - більш захищеними: було оновлено геометрію та полегшено конструкцію байків, модернізовано навісне обладнання.

Щодо використаних технологій, варто відзначити Smartforming (полегшення ваги конструкції за рахунок контролю форми та товщини труб), Double-Pass Smooth Welding (йдеться про надійне двоетапне зварювання елементів), Internal Cable Routing (унікальна технологія внутрішнього розміщення кабелів та їх максимального захисту).

22:10