Будьте в курсі всіх новин про криптовалюти

Криптовалюти – одна з найбільш актуальних тем для тих, хто цікавиться заробітком в інтернеті. Але це також одна з областей, де постійно оновлюються дані та з'являються нові тренди. За новинами про альтернативні валюти слід стежити постійно, якщо ви плануєте заробляти на них.

На сайтi "Криптоновини" регулярно публікуються новини зі світу цифрових валют. Тут про них відомо все: які валюти купувати не слід (потенційні скам-токени), які нові сервіси та криптобіржі з'являються, які події у цій галузі відбулися минулого року. На головній сторінці Kryptonovunu розміщені останні новини, а також для зручності пошуку є перелік монет.

Чому треба бути в курсі ситуації з криптовалютами

Це молода сфера, що розвивається, в якій постійно відбуваються якісь зміни. Кому треба дізнаватись останні новини про альтернативні валюти:


  • майнерам

  • трейдерам

  • власникам цих монет

  • людям, які здійснюють покупки або отримують оплату в біткоїнах або інший криптовалюті

  • У перших двох випадках змін вартості або інших обставин може залежати дохід. Ті, хто володіє цими токенами, можуть відслідковувати їх ціни та шукати зручний момент, щоб позбутися їх на піку, перед тим, як валюта почне дешевшати.

    Ситуація з активом може впливати на можливість покупок: якщо він раптово знецінився або його заборонили в якихось країнах, придбання товарів за таку валюту може стати неможливим.

    Якщо, наприклад, ви знатимете, що якийсь токен може знецінитися (у фінансовій сфері таке називають терміном "скам"), ви не інвестуватимете в нього. Це вбереже ваші кошти та загалом буде корисно.

    Для трейдерів, які займаються криптомонетами, також є важливим фундаментальний фактор - простіше кажучи, новини. На вартість "розкручених" монет впливає все: впровадження в платіжної системі чи, навпаки, заборона будь-які операції з ними; великі покупки чи продажі на ринку; навіть просто повідомлення відомих людей соціальної мережі - загалом, усе, що може впливати на інші активи.

    Чим можуть бути корисни "Криптоновини"

    Щодня на цьому сайті публікуються останні новини про криптомонети, про послуги для роботи з ними, про запровадження криптовалют у банкоматах, бізнесі та інших сферах. Будучи постійним відвідувачем цього сайту, ви завжди будете знати ці новини.

    Але ж "Криптоновини" - це не лише новинний сайт: тут розміщується і загальна інформація про біткоїн та інші монети - для початківців. Наприклад, ви дізнаєтеся, що таке блокчейн, як торгувати на криптобіржах i здійснювати майнінг.

09:40