Браслети Пандора: прикраси зі смаком

Браслети Пандора протягом багатьох років користуються попитом. Кожен виріб індивідуально, його можна видозмінювати за своїм бажанням. На браслет пандора ціна доступна, але не дешева. Під брендом Пандора в магазинах можна побачити не тільки браслети, а й інші прикраси для чоловіків і жінок.

Що таке браслет Пандора

Деякі досі не знають про існування такої прикраси, як браслет с короной Пандора. Для багатьох це талісман на удачу, зібраний власноруч. Застібка вироби не так проста, як здається.

Якщо вірити легендам Стародавньої Греції, Пандора - ця дама, яка з цікавості відкрила заборонену скриньку. У скриньці зберігалися неприємності, вони і розлетілися по всьому світу, після того, як кришка скриньки була відкрита.

З чого складається браслет

Браслет Пандора Me обов'язково включає в себе наступні елементи:


  • Основа. Обруч з металу з основою зі шкіри або іншого матеріалу. На основу нанизані намистини, вони можуть містити будь-яку важливу інформацію для власника.

  • Степпер. Невеликі кульки, які не дозволяють намистинам стикатися один з одним. Вони зазвичай мають оригінальний дизайн.

  • Намистина. Кожен з елементів має унікальний, неповторний дизайн.

  • Замок. Він надійно замикає браслет, після чого відкрити прикрасу можна спеціальним ключем.

  • Ланцюжок. Виконує захисну функцію і не дозволяє замку розкритися самостійно.

  • Вироби бувають в будь-якому виконанні: золоті, срібні, шкіряні, дерев'яні та ін.

    Навіщо носити браслет Пандори

    Ключовий сенс прикраси полягає в його індивідуальності і можливості самостійно підібрати намистини. Нанизують Шарми в будь-якій кількості, це залежить від власника аксесуара. Головна функція намистин-символізувати важливі події, що відбулися в житті людей. Намистини можна додавати і прибирати за своїм бажанням. Чи не вийде знайти два однакових прикраси. Намистини можуть нанизуватися або замикатися на підставі. Якщо до браслету додати камінь-оберіг, браслет стане талісманом.

    Підбираючи браслет, кожна людина нанизує намистини на свій смак, елементи можуть означати певні важливі моменти життя: народження дитини, перший поцілунок, закінчення університету, велика покупка і пр.Браслет використовують і в якості магічного оберега, для залучення фінансів, багатства, щастя та інших благ.

    Щоб браслет прослужив довго, він потребує правильного догляду. Для придбання прикрас звертайтеся в спеціалізовані магазини.

08:15