Базова футболка: правила вибору

При створенні капсули для повсякденного гардероба футболка точно буде в списку найнеобхідніших речей. У спортзал, на вечірку, в офіс чи на прогулянку — в усіх ситуаціях вона буде актуальною.

Якими мають бути футболки жіночі, що стануть ідеальним доповненням для вашої персональної колекції? В асортименті бренду PUMA є багато цікавих варіантів. Але перед покупкою з’ясуймо, як саме зробити вибір.

5 головних характеристик базової футболки

Стилісти з різних куточків світу підтвердять, що вкладати кошти передусім варто саме в повсякденні речі. Звертайте увагу на такі характеристики футболок:

  • щільність — якщо футболка виготовлена з доволі щільної тканини, це буде плюсом, адже така річ виглядає виразніше;
  • якість — брендова продукція відрізняється технологічністю матеріалів та протягом багатьох сезонів має бездоганний вигляд;
  • силует — занадто обтислі моделі зараз не є актуальними, а ось прямий крій не втрачає популярності;
  • довжина — якщо говорити саме про базову річ, найкращим є варіант до середини стегна, адже його можна й заправляти, й виправляти, й зав’язувати у вузол;
  • колір — універсальним рішенням є однотонна модель нейтрального відтінку (наприклад, білого, сірого, бежевого або чорного).

Краще за все мати в гардеробі одразу декілька екземплярів, адже з такою річчю можна створити десятки образів у повсякденному, спортивному, діловому й романтичному стилі.

З чим носити футболки?

Футболки можна носити майже з будь-чим, і в цьому їх очевидна перевага. Бажаєте створити стильний та мінімалістичний образ для прогулянки? Тоді комбінуйте цю річ із джинсами мом або джинсовою спідницею. Хочете внести трохи розслабленості в офісний лук, якщо немає суворого дрес-коду? Тоді додайте до костюма вільного крою мінімалістичну футболку й кеди.

Мрієте про романтичний образ для побачення? Тоді поєднайте однотонний верх та спідницю-плісе, а також додайте об’ємні аксесуари. А якщо бажаєте зробити повсякденний лук більш виразним та незвичним, добре підійдуть чоботи на тракторній підошві, потерті джинси, тренчкот та білий однотонний верх.

Також не варто забувати й про те, що така базова річ — невіддільна складова спортивного гардероба. Продукція від знаменитих спортивних брендів, таких як PUMA, зробить тренування ще комфортнішими та продуктивнішими.

19:55