Антисептик для зовнішніх робіт Neomid 440 ECO: характеристики та переваги складу

Neomid 440Деревина є найбільш затребуваним будматеріалом з досить широкою сферою застосування. Незважаючи на стрімке виробництво нових матеріалів, і технологій будівництва, абсолютної заміни деревині не існує. Натуральний красивий матеріал має масу переваг, але всі вони можуть бути втрачені без якісного захисту, особливо при зовнішній експлуатації. Атмосферні явища, підвищена вологість і всілякі гризуни можуть запросто знищити деревну структуру, і привести матеріал в абсолютну непридатність.

Для вирішення таких завдань існує маса способів захисту, включаючи антисептик Неомид 440, відгуки про який позитивні. Високоякісний препарат здатний надати ефективний захист зовнішнім деревним конструкціям від негативного впливу, надовго зберегти зовнішній естетичний вигляд і істотно продовжити їх довговічність. Придбати захисний засіб Neomid 440 ECO, ціна якого досить вигідна, можна в інтернет-магазині виробника, перейшовши за посиланням - https://neomid-ukraine.com/neomid440

Особливості та призначення препарату

  • Дана просочення для дерева призначається для довгострокового захисту від гнильних процесів, запобігає дереворуйнівних і деревофарбуючих грибкових заражень, утворення на деревній поверхні цвілі, водоростей, моху або лишайників, атаки паразитуючих комах.
  • Безбарвний антисептик для деревини не містить в своєму складі токсичних компонентів, тому його можна успішно використовувати, як для зовнішньої, так і внутрішньої обробки, включаючи приміщення з високим рівнем вологості.
  • При нанесенні препарату Neomid 440 ECO на деревні матеріали, які експлуатуються в сухому приміщенні, немає необхідності в додатковому обробленні лакофарбовими матеріалами.
  • Захисне просочення для дерева може бути нанесене на дерев'яні фасади і внутрішні стінові панелі, балки перекриття і покрівельну систему, несучі бруси і стелі, лаги та підлогові покриття, вікна і двері, садові меблі, різні госпбудівлі та інші елементи деревних конструкцій.

Переваги Neomid 440 ECO

  • Препарат має можливість, як запобігти біологічним зараженням всілякими мікроорганізмами і комахами-шкідниками, так і зупинити руйнівні процеси деревних матеріалів біологічними агентами і паразитуючими личинками.
  • Екологічно безпечний засіб не завдає шкоди здоров'ю людини і навколишньому середовищу.
  • Після нанесення антисептичного складу деревна структура не змінюється, а оброблені матеріали можуть без будь-якої перешкоди склеюватися і фарбуватися фінішними лакофарбовими матеріалами.
  • Виробник рекомендує після антисептування нанести на оброблену деревну поверхню плівкоутворюючий засіб Неомід BiO Color. Це дозволить продовжити термін дії препарату до 20 років і більше.

Процес антисептування

Оброблювану деревину потрібно очистити від старих покриттів та всіляких забруднень. Заражені грибком ділянки рекомендується попередньо обробити відбілюючим складом Neomid 500, який продезінфікує деревну поверхню, і відновить її натуральний колір. Концентрат розбавляється водою в потрібній пропорції, і наноситься рівномірно пензлем, валиком або пульверизатором. Роботи повинні виконуватися в досить провітрюваному приміщенні або під відкритим небом при температурі повітря і оброблюваного матеріалу не менше +5°С. Оброблена поверхня повинна бути захищена на добу від попадання води і природних опадів.

16:55