​Під Черніговом бачили привида?

Кілька днів назад чернігівські соціальні спільноти сколихнув запис з відеореєстратора одного з місцевих жителів, який вночі на виїзді з міста зафіксував...невідому істоту, зовні схожа на відьму, привида або смерть з косою. У всякому разі так стверджує його автор. Відео яке за пару днів набрало понад 145 тисячі переглядів на YouTube.
У коментарі до відео автор розповів, що близько опівночі виїхав машиною з Чернігова в бік села Товстоліс і, проїхавши заправку (вона в 400 метрах від міста), звернув праворуч з асфальтованої дороги на ґрунтову, щоб у лісі справити нужду. Там і зустрів загадкову істоту.
На відео, яке триває всього 54 секунди, видно, як автомобіль їде по грунтовій дорозі, а вдалині видніється білий силует, що йде вперед по напрямку руху машини.


 Під'їхавши до нього ближче, водій зупиняється. Істота, що нагадує згорблену людину, закутаного в білий плащ або простирадло, теж зупиняється. Раптом воно повертається до машини. Обличчя його не видно за довгим волоссям, але водій не особливо-то і намагався розгледіти — не на жарт злякавшись, він різко здає назад, розвертається і тисне на газ.


Відразу після того, як відеозапис виклали в Інтернет, почалося жваве обговорення, хто ж це був насправді? Частина користувачів впевнена, що водій зустрів в лісосмузі перехожого в світловідбиваючому плащі, а тому даремно злякався. Але більшість вважає, що цей відеозапис — проста постановка, зроблена з метою набрати побільше переглядів для ютуб-кана-ла.
 Сам автор божиться, що ніякий це не монтаж. Однак коли ми спробували з ним зв'язатися, щоб розпитати про все докладніше, він наші повідомлення проігнорував.


Голова Терехівської сільської ради (до складу якої входить Товстоліс) Микола Білоус телефоном сказав:


— З місцевих у версію про відьму ніхто не вірить. Кажуть, це чийсь розіграш. Якихось легенд, пов'язаних з паранормальними силами, у нас в селі немає.
18:15