​У Чернігові в ДТП потрапив автомобіль, який пов'язують з мером Владиславом Атрошенком

Сам Атрошенко підтвердив, що автомобіль дійсно має до нього відношення: машина належить фірмі, співзасновником якої він є.
На в'їзді в Чернігів 27 жовтня сталося ДТП за участю позашляховика Mercedes-Benz G Brabus, який пов'язують з мером міста Владиславом Атрошенко. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на спільноту "ЧерниговPlusЧерниговщина".
За даними очевидців, водій позашляховика в'їхав у металеву огорожу.
Сам Атрошенко підтвердив, що автомобіль дійсно має до нього відношення. Зокрема, машина належить фірмі, співзасновником якої він є.
"З телефонного дзвінка знайомого я дізнався про ДТП біля підніжжя Катерининської церкви. Facebook-Facebook-спільноті, хочу повідомити, що автомобіль, який належить юридичній особі, в якій я є одним із засновників, потрапив сьогодні в ДТП", - написав Чернігівський градоначальник у Facebook.
За словами Атрошенка, за кермом був молодий водій.
Прес-офіцер патрульної поліції в області Віталій Копистко повідомив "UA:Чернігів", що водій машини був тверезий. Спускаючись з гори, він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і врізався в огорожу.

Машина була зареєстрована на аграрну фірму, зазначив Копистко.

За даними патрульної поліції, в події ніхто не постраждав, автомобіль отримав механічні пошкодження. Огорожу також було пошкоджено. Управлінням ЖКГ буде складено акт по збитках, після чого кошти на відновлення огорожі будуть повністю компенсовані місту
13:03