Смертельне ДТП в Чернігові! Легковик протаранив дерево

У Чернігові сталася страшна ДТП - іномарка влетіла в дерево. Аварія забрала життя чотирьох підлітків, в тому числі і водія, повідомили в прес-службі місцевої поліції.

Як з'ясувалося, підліток взяв у діда Volkswagen Passat, зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. Під час спуску з пагорба на мокрій дорозі юний водій не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і врізався в дерево. Удар був такої сили, що автомобіль розірвало на частини.
В результаті ДТП водій і троє його пасажирів загинули на місці події. Дівчині, яка сиділа на пасажирському сидінні, пощастило залишитися в живих. Її госпіталізували в травматологічне відділення міської лікарні.
"Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб)", - розповіли в поліції і відзначили, що триває досудове розслідування .
10:28