19 грудня у Ніжині урочисте відкриття головної ялинки

13122021_i9.jpg

19 грудня вже за добрим звичаєм, у день свята Миколая, у Ніжині урочисто запалять святкові вогні на головній новорічній ялинці міста.

Святкове відкриття головної ялинки заплановано на 16.00. Наразі головний новорічний атрибут встановлено, ведуться останні приготування (ілюмінація, прикраси тощо). Ніжинська ялинка - штучна. Заввишки 15 метрів. Працюватимуть й фотозони.

Також розгорне свою діяльність Новорічно-Різдвяна виставка - ярмарок за участю майстрів та кандидатів у майстри декоративно-прикладного і ужиткового мистецтва Ніжина. На вихідних були встановлені ярмаркові ятки, які були придбані за сприяння програми «DOBRE», які стануть окрасою Новорічних свят.

За повідомленням pokrova.nezhin.org по закінченню святкової архієрейської літургії у храмі святої Покрови отець Михаїл разом з владикою Євстратієм поїдуть у Ніжинський будинок інтернат з подаруночками та святим Миколаєм.

О 13:30 у Ніжинському Будинку культури буде святковий концерт до Дня Миколая, організований спільними зусиллями школи мистецтв і церковною школою. Це вже традиційний концерт, який організовують у Ніжині близько 20 років.

Після концерту кожна дитина, яка буде на сцені виступати та сидіти в залі, отримає подарунок від святого Миколая.

І по закінченню концерту владика Євстратій і міський голова візьмуть участь у відкритті ялинки на центральній площі.

фото Валерія Кичка (із соцмереж)

12:49