10 років у в’язниці проведуть наркодільці з Чернігівщини

Вироком Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області визнано винними та засуджено організатора злочинної групи до 10 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна, окрім житла, та його членів до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна.

Діючи протягом тривалого часу, у період з квітня 2017 року по 19 грудня 2017 року, організована злочинна група у складі 3 осіб здійснювала активну протиправну діяльність, пов’язану з виготовленням, зберіганням, перевезенням з метою збуту психотропної речовини та збутом психотропної речовини на території Чернігівської області.

Зокрема, під час досудового розслідування задокументовано 6 фактів збуту учасниками організованої групи психотропної речовини – амфетаміну. Крім того, під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання обвинувачених та у приміщеннях, де ними виготовлялася психотропна речовина, вилучено амфетамін, екстракт канабісу, канабіс, прекурсори та обладнання для виготовлення амфетаміну.

Також судом підтверджено факт використання організатором злочинної групи грошових коштів, отриманих за незаконний збут психотропної речовини – амфетаміну, які він використовував з метою продовження незаконного обігу психотропних речовин.

Наразі вирок законної сили не набрав.

Джерело: Чернігівська обласна прокуратура

10:26