Служба повірки лічильників у Харькові

Сучасна повірка лічильників тепла — це процедура, яка проводиться фахівцями безпосередньо на об`єкті, без демонтажу приладів. Такий спосіб перевірки набагато зручніший та вигідніший. Замовити послугу можна на сайті або за телефоном 0 800 75 09 03 — дзвінки з мобільних безкоштовні.

Переваги повірки без вилучення приладів

В команді працюють висококваліфіковані працівники, які є професіоналами у своїй галузі. Технічні спеціалісти кожні півроку проходять курс по підвищенню кваліфікації з установки та повірки лічильників тепла, холодного та гарячого водопостачання.


Повірка проводиться за допомогою унікального запатентованого обладнання — установки проливної АС-П. Метод роботи грунтується на фотофіксації процесів вимірювання, подальшого шифрування та збереження отриманих показників в пам`яті, яка є енергонезалежною.



Служба повірки води в Харкові має багаторічний досвід, початок діяльності з 2014 року. За цей час компанія провела повірки понад півмільйона приладів в Україні. На сьогодні, до сфери її діяльності входить заміна, установка, демонтаж приладів обліку тепла та води. По виконанню робіт надається дійсний сертифікат, який підтверджує проходження повірки.

Повірка без демонтажу — це завжди точний результат та повна відсутність людського фактора на час вимірювань. Всі протоколи надаються в електронному вигляді. Вони знаходяться в загально доступній базі, відкриті для перегляду споживачам та постачальникам послуг.



Як замовити послугу, етапи повірки

Послуги надаються фізичним та юридичним особам. Для обох категорій існують зручні підказки на сайті, завдяки їм можна:

  • замовити повірку лічильників/перевірити статус заявки;

  • дізнатися як роблять повірку;

  • вийти на зв`язок з фахівцями.

Кожна повірка проходить необхідні етапи, а саме:

  • на лічильник встановлюється камера;

  • до трубопроводу підключається проливна установка;

  • вимірювання здійснюються за допомогою АС-П;

  • надається акт виконаних робіт.


Що до цінових критеріїв, то слід зазначити, що на офіційному сайті служби, у розділі «ціна» додано прайс з розцінками по містах таумовам проведення.

Чому повірку слід довірити фахівцям

Як доводить практика та відгуки більшості споживачів, повірка без демонтажу приладів обліку — це популярна послуга, яка потребує відповідального підходу. Надійність та вірогідність на всі 100% можуть гарантувати лише досвідченні спеціалісти.


Служба повірки — це якісне та сучасне надання послуг в цій сфері. Діяльність компанії ліцензована та відповідає необхідним державним вимогам та стандартам. Не зважаючи на те, що головний офіс розташований у Києві, замовлення послуг є доступним в багатьох містах України. Звертайтесь та замовляйте зручним способом.

20:55