Популярні водоемульсійні фарби Sniezka

фарбування стіниВиконуючи ремонт будь-якого приміщення, не обійтися без малярних робіт, тому цілком логічно виникає питання, яким матеріалом створити привабливість та надійність поверхні яка фарбується. У порівнянні з численними фарбувальними складами, сучасні водоемульсійні фарби вигідно відрізняються. Популярність і затребуваність в цьому сегменті матеріалів на водній основі пояснюється невеликою вартістю подібних складів, економією часу на виконання робіт та простотою нанесення. Крім цього водна емульсія відноситься до самого екологічно чистого матеріалу, можна отримати будь-який унікальний відтінок на свій смак, а при використанні фактурних валиків створити неймовірно красиву рельєфну поверхню з глянцевим або матовим блиском.

Довіра величезної армії споживачів завоювала водоемульсійна фарба Sniezka, ціна якої порівняно невисока, а якість і різноманітність складів заслуговує на особливу увагу. Ознайомитися з лінійкою водних емульсій Sniezka можна в інтернет-магазині бренду, перейшовши за посиланням: https://sniezka.in.ua/kraski/vodoemulsionnye-kraski/

Особливості популярних водоемульсіонок Sniezka

Sniezka White Effect - фарба для внутрішніх робіт, використовувана для стін та стель. Засіб призначається для декоративного фарбування бетонних, цементних та вапняних основ, листів гіпсокартону, дерева і шпалер. Після нанесення подібного складу утворюється чудова білосніжна поверхня з матовим ступенем блиску. Водоемульсійний склад відрізняється відмінними покривними можливостями, хорошими паропроникними характеристиками і високою адгезією до основи. Фарба досить легко наноситься, приховуючи невеликі дефекти пофарбованої поверхні.

Sniezka Super Matt - високоякісний склад на основі акрилових смол, що ідеально підходить для фарбування стель. Глибоко матова водоемульсійна фарба Sniezka виготовляється зі спеціально розробленими загусниками і компонентами, що утворюють поверхню, що приховує різні недоліки основи. Завдяки вмісту спеціальних загусників, істотно зменшується розбризкування складу, що сприяє поліпшенню комфортності робочого процесу. Після нанесення утворюється рівномірне ідеальне покриття, що дозволяє пофарбованим поверхням дихати.

Sniezka Max Latex - матовий латексний склад з чудовими декоративними показниками. Фарба з додаванням латексу призначається для обробки інтер'єрів, і може наноситися на будь-які основи. Особливо добре виглядає на скловолокнистих та флізелінових шпалерах. При нанесенні склад не розбризкується, що полегшує роботу та відмінно вкриває поверхню. Екологічно чистий склад утворює паропроникне покриття, яке стійке до миття.

Sniezka Extra Фасадна - склад, призначений для фарбування зовнішніх поверхонь з бетону, цегли, дерева, цементних і вапняних основ. Фарба для стін Sniezka не містить шкідливих компонентів, тому може бути використана також для внутрішньої обробки. Після нанесення подібного складу утворюється матове, стійке до атмосферного і кліматичного впливу покриття. Пофарбована поверхня не боїться температурних перепадів та опадів, а також ультрафіолетового випромінювання, що забезпечує збереження початкового кольору. Захисно-декоративний фасадний склад володіє відмінним зчепленням з основою, і дозволяє пофарбованим стінам повноцінно дихати. Хороша покривна здатність забезпечує малу витрату і легкість нанесення, а стійкість до стирання продовжує довговічність.

15:45