Популярні антисептики для дерева Kompozit, їх характеристики та сфера застосування

нанесение антисептика для дереваПеред виконанням будь-якої столярної обробки на деревні матеріали прийнято попередньо наносити антисептик для дерева. Подібна міра надалі захищає деревину від процесів гниття, пошкоджень паразитуючими комахами та різних біозаражень. Крім цього, склади можуть додатково виконувати вогнезахисні функції, перетворюючи деревину в важкогорючий матеріал, та надавати його зовнішньому вигляду більшої естетичності. Популярний бренд Композит надає високоякісні деревозахисні препарати за доступною ціною, ознайомитися з якими можна в інтернет-магазині виробника, перейшовши за посиланням: https://kraski-shop.com.ua/catalog/antiseptik-dlya-dereva

Класифікація антисептичних складів за призначенням

Залежно від поставлених завдань розрізняють два основних способи антисептування:

  • Антисептик для деревини може застосовуватися з метою профілактики на самій ранній стадії будівництва, тобто до того, як з деревних матеріалів буде змонтована будь-яка певна конструкція. Профілактичний антисептик можна нанести, наприклад, відразу після покупки необхідних матеріалів.
  • Лікувальне антисептичне просочення для дерева призначее для знищення вже існуючих заражень. Такі препарати можуть бути також використані і для профілактики, дерев'яна конструкція буде експлуатуватися в несприятливих умовах, наприклад, при підвищеній вологості або регулярних опадах.
  • Залежно від призначення деревних матеріалів, по області використання антисептики класифікуються, як внутрішні і зовнішні, які відрізняються властивостями складів та особливостями самої обробки.
  • Препарати для внутрішніх робіт в житлових приміщеннях формують на поверхні дерева тонку мікроплівку, що не дозволяє токсичним речовинам потрапляти в повітря, що забезпечує безпеку здоров'ю людини і навколишнього середовища.
  • Зовнішні антисептичні засоби в основному мають різкий запах, який буде вивітрений тільки після закінчення висихання деревини, тому використовуються виключно на відкритому повітрі. Такі препарати більш надійні, добре витримують вплив вологи та ультрафіолету.

Особливості антисептичних складів Kompozit

Kompozit W5

Готовий до застосування антисептичний засіб-антижук призначається для швидкого і стовідсоткового знищення та захисту деревних і деревопошкоджуючих матеріалів (ДВП, ДСП та ін.) від шашелів, короїдів, древоточцев та інших шкідливих комах. Препаратом Kompozit W5 обробляють лісо - і пиломатеріали, елементи кроквяних систем та горищ, дерев'яні підлоги і стелі, меблі та інші вироби та конструкції, експлуатовані під впливом ультрафіолету, води і природних опадів. Засіб можна використовувати для внутрішньої і зовнішньої обробки.

Kompozit W4

Готовий до використання важковимивний антисептик для дерева забезпечує посилений захист дерев'яним конструкціям терміном до 40 років, що знаходяться в особливо несприятливих умовах, безпосередньо контактують з грунтом або під прямим впливом природних опадів. Консервуючим препаратом обробляють дерев'яні стовпи і опори мостів, покрівельні конструкції, різні несучі елементи, тимчасові кріпильні будови при виконанні земляних та підземних робіт. Хімічно зв'язуючись з деревом, антисептик її консервує на тривалий час, не вимивається, не потребує обов'язкового фарбування лакофарбовими матеріалами.

Kompozit W1

Ефективний відбілювач для деревини освітлює заражені ділянки, підвищує сортність та знищує деревофарбуючі гриби, синьо-зелені водорості, лишайники та інші бактерії і їх спори.

17:05