Пекарні "Хорс": який асортимент продукції пропонує магазин

Здорове харчування — запорука гарного фізичного самопочуття. Якщо ви вирішили, що будете дотримуватися саме такого способу життя, не обов'язково відмовляти собі в улюблених продуктах і смаколиках. Наприклад, балувати вас корисною випічкою продовжить Сімейна пекарня"Хорс". Якщо ви ще не знайомі з даними магазином, почати варто з асортименту продукції.

Що пропонує пекарня "Хорс"

Пекарня "Хорс" пропонує своїм клієнтам продукти, що входять в категорію правильного харчування. Сюди входить така продукція:

  • cейтан амарантовий з сиром тофу та овочами. Є замінником м'яса. Містить велику кількість корисних мікроелементів і вітамінів для організму. Виробляється сейтан з пшениці і амаранту. Вживають даний продукт в першу чергу ті, хто ведуть вегетаріанський спосіб життя або не переносять тваринний білок;
  • натуральний хліб. Готується без додавання різних барвників або ароматизаторів, в якості основи використовується натуральна закваска. В асортименті ви знайдете хліб з додаванням лляного насіння, висівок, пророщених зерен пшениці. Для любителів солодкого є включення у вигляді фруктів. Здоровий хліб на прилавках звичайних магазинів знайти практично неможливо;
  • крекер Житній. Для приготування використовується житнє цільнозернове борошно, насіння льону, гірчичне масло, харчова сіль і питна вода. Крекери стануть відмінним доповненням до вашого здорового харчування;
  • також в каталозі доступної для придбання продукції ви знайдете корисні печива. Вони підійдуть для вживання як дітям, так і дорослим. Склад визначається обраним вами видом печива. Наприклад, можна замовити солодкість з тростинним цукром і кунжутом, дієтичний варіант (з вівсянкою), апельсинову вкусняшку або з корицею. Знайдеться печиво на будь-який смак.

Продукція "Хорс" — запорука правильного і здорового харчування. Асортимент доступних для придбання товарів не обмежується на списку, згаданому вище. Насправді каталог набагато більше. Повністю з ним познайомитися можете за допомогою офіційного сайту. Там же при бажанні надається можливість оформити своє перше замовлення.

Пекарня знаходиться за адресою: Урожайний тупик, 2, Кременчук, Полтавська область, 39616. Якщо залишилися питання, можете їх задати дистанційно відповідальному менеджеру. Контактний номер для зв'язку: +380960553774. Фахівці реагують на всі звернення клієнтів в максимально короткий проміжок часу.

21:15