Мовенто від компанії Bayer - інноваційний активний компонент для захисту ваших рослин

Мовенто - інсектицид інноваційний повної системної активності, що відрізняється революційною системою розподілу в рослині. Подвійне системну дію.
З ним відкриваються нові стандарти захисту культур. Відрізняється високою ефективністю проти сисних шкідників, включаючи живуть приховано види комах: попелиці, кліщі, білокрилки, щитівки, червці, трипси, нематоди і.т.д

Діюча речовина препарату Мовенто : спіротетрамат + імідаклоприд.

Спіротетрамат - інноваційний активний компонент. Препарат Мовенто відноситься до препаратів  - кетоенолів і відрізняється абсолютною системною активністю розповчбюдження в тілі рослини. Проникаючи в структуру рослини активний інгредієнт рухається по ксилемі акропетально, і також базіпетально і акропетально по флоеме для максимальної ефективності контролю навіть тих комах-шкідників, які живуть приховано, гарантуючи надійний захист кореневої системи, а також нового приросту пагонів і листя.

Принцип активності спіротермату: інгібітор синтезу ліпідів шкідливих комах. Після контакту з пестицидом через його споживання комахи перестають харчуватися і гинуть через зупинки зростання, а також порушення процесу линьки (личинки різних вікових категорій) і формування яйцевої продукції (для дорослих самок).

Імідаклопрід- хімічний клас хлорникотинілів. Системний інсектицид контактно-кишкової дії, який пригнічує передачу нервового на рівні ацетилхолінового рецептора (CNI) постсинаптичної мембрани, в результаті чого настає загибель комахи.

Купити інсектицид Мовенто від компанії Bayer з доставкою «Нової поштою» або зручною для Вас кур'єрською службою по всій території України можна в інтернет-магазині https://harvest-center.com.ua/movento-insekticid-bayer-12560

  Мовенто - системний інсектицид з широким спектром дії для контролю всіх видів сисних, комах і гризуть, таких як попелиці (в тому числі філоксеру), трипси, червець і щитівки, білокрилки, листоблошки, жуки і листовійки. Крім контролю комах Мовенто стримує розвиток кліщів і нематод.

Інсектицид Мовенто - єдиний препарат, який пересувається по флоемі - провідної тканини рослин - по якій транспортуються продукти фотосинтезу до частин, в яких він не відбувається (підземні частини, квіти, плоди). Таким чином, Мовенто захищає ті частини рослини, в які інші препарати не можуть проникнути. 



Період захисної дії

Біологічний ефект триває 2-3 тижні в залежності від виду шкідника і погодних умов. Не потрібно багато обробок - економляться витрати. Потрапляє в рослину швидко, відрізняється хорошою стійкістю до змивання опадами.

Швидкість активної дії

Препарат Мовенто володіє контактно-системну дію, що призводить до загибелі шкідників протягом перших годин після обробки. Для максимального ефекту препарату Мовенто слід застосовувати при появі популяції шкідника. Діюча речовина має проникнути в рослину і системно розподілитися всередині рослини. Завдяки цьому забезпечується тривалий захисну дію.
Унікальний принцип активності, немає перехресної стійкості до інших інсектицидів. Швидка активність в порівнянні з іншими регуляторами росту комах. Мінімум ризику для хижих кліщів і корисних комах. Ідеальний партнер для інтегрованих систем захисту культур.

Переваги препарату Мовенто:
  • Нова унікальна діюча речовина - спіротетрамат плюс надійний і перевірений імідаклоприд.
  • Двостороння системна дія.
  • Тривала дія препарату, надійність захисту нового приросту: пагонів, листя і кореневої системи.
  • Дуже широкий спектр дії.
  • Тривалий захисний ефект.

Особливості застосування

Для найбільшого ефекту застосовувати Мовенто Енерджі необхідно при початковому заселенні шкідниками. Необхідна достатня листова маса у культури, щоб діюча речовина могло проникнути і системно розподілитися в рослині. Завдяки цьому забезпечується тривалий ефект. Оптимальні температури для використання препарату - 15-30 ℃.
Норма витрати: 1 мл на 3 літри води. Обробка рослин проводиться шляхом обприскування по листу.

Чудово підходить для обробки на всіх культурах в тому числі і в закритих приміщеннях.

Екщо Ви хочете зробити замовлення препарату Мовенто або маєте додаткові запитання дзвоніть нам за телефонами: +38 073 240 80 05, +38 068 240 80 05, +38 068 008 77 00

20:00