Лазерна епіляція у Львові: переваги сучасних технологій

Донедавна лазерне видалення небажаного волосся не було звичайною процедурою, її сприймали як дорогу і навіть розкішну. На щастя, сьогодні лазерна епіляція стала доступною майже кожному, а сучасне, постійно вдосконалюване обладнання зробило видалення непотрібного волосся ще швидшим і приносить чудові результати.

Красива, гладка шкіра — очевидний ефект лазерної епіляції. Однак найголовніше — це самопочуття та впевненість, яку людина отримує, насолоджуючись прекрасним тілом без зайвого, часто навіть клопітного волосся.

Як працює діодний лазер?

Робота цього пристрою заснована на використанні світлового променя довжиною хвилі близько 800 нм. Процедура на сучасному обладнанні в косметології Авантаж https://avantage.lviv.ua/lazerna-epilyaciya/ дозволяє надовго позбутися волосся. Пучок поглинається пігментом волосся, тобто меланіном, що призводить безпосередньо до постійного руйнування волосяної цибулини. Сучасні лазери можуть визначати рівень меланіну в шкірі та індивідуально регулювати параметри лікування, завдяки чому лазерна епіляція є безпечною та ще більш ефективною.

Переваги лазерної епіляції

Перш за все, лазер є високоефективним засобом.

Тут слід зазначити, що для роботи лазера в процесі руйнування волосяної цибулини використовується меланін, тобто пігмент волосся. Який висновок? Лазерна епіляція буде високоефективною лише на темному волоссі. У випадку з волоссям, яке тонке, але темніше шкіри, його можна прорідити.

Чому процедуру треба повторювати?

Повторна лазерна епіляція необхідна через те, що волосся не росте одночасно. Існує три фази росту волосся, тобто: 

  • фаза активного росту, 
  • перехідна фаза, 
  • фаза спокою. 

Лазерна епіляція ефективна лише на волоссі у фазі активного росту (анаген). Звідси необхідність регулярно повторювати лікування, щоб видалити всі непотрібні волоски. За одну процедуру можна видалити приблизно 20% - 30% видимого темного волосся. Для досягнення повного ефекту лікування потрібно повторити приблизно п’ять разів.

Які інтервали слід дотримувати між процедурами? Для видалення волосся на обличчі це займе приблизно 5 — 6 тижнів, а для видалення волосся на решті тіла — від 8 до 12 тижнів.

Як доглядати за шкірою після процедури?

Після процедури депіляції шкіра може бути трохи почервонілою та роздратованою, і пацієнт може відчути легке печіння та розігрівання в області видалення волосся. Такі симптоми зазвичай зберігаються протягом декількох годин після процедури. Як тоді доглядати за шкірою? Перш за все, треба відмовитися від басейну (приблизно на 3 дні після процедури), сонячних ванн та пілінгу. У разі депіляції шкіри під пахвами також варто зупинити використання антиперспіранту на кілька днів. Крім того, для полегшення неприємних симптомів подразнення шкіри можна використовувати, наприклад, пантенол або бепантен. 

17:45