​Лікування алкоголізму, табакокуріння і ожиріння в медичному центрі «Свобода без Коду».

Якщо ви читает це статью, то скорийш за все, Ви вирішили кинути палити, вживати алкоголь або страждаете від зайвої ваги? Що ми можемо запропонувати? Центр «Свобода без Коду» спеціалізується в сфері психологічної допомоги людям з залежною поведінкою.
Наша мета - перепрограмувати на здоровий, раціональний спосіб життя без насильства і страху. Всі наші методики абсолютно безпечні, сучасні, високотехнологічні і направалені саме на подолання залежності.

Перший крок до одужання Ви можете зробити прямо зараз, зайшовши на наш сайт - https://ovsyanuk.com.ua/ua. Ми проводимо ефективні лікувальні методи націлені на подолання алкоголізму, тютюнової залежності, та лікування проблем звязаних з ожирінням. Для кожного пацієнта може бути застосована виключно індивідуальна программа лікування. Необхідні заходи призначаються в день прийому, при особистій зустрічі в центрі «Свобода без Коду».

Лікування алкоголізму, куріння, ожиріння здійснюється за допомогою методів спрямованих на формування паціента неприйняття, відторгнення руйнівних пристрастей, що обтяжують його життя.
Методи боротьби з залежністю підбираються дуже тонко, індивідуально. Адже кожна людина абсолютно унікальна: його минуле, сьогодення, переконання, звички. У кожного свій характер, темперамент, здібності, індивідуально-психологічні особливості, що визначають способи взаємодії людини зі світом.

Провідними напрямками діяльності нашого медичного психотерапевтичного центру «Свобода без Коду», є ефективні рішення ваших проблем з пагубними звичками. Ми намагаємося йти в ногу з часом, постійно впроваджуючи в свою медичну практику новітні досягнення медичної науки в цій галузі. Наші фахівці неухильно підвищують свій професійний освітній рівень, регулярно проходячи навчання на тематичних циклах, семінарах та конференціях. Всі лікарі, що працюють в клініці, мають за плечима значний професійний стаж.

В центрі «Свобода без Коду» досягають стовідсоткової ефективності в позбавленні пацієнтів від алкогольної залежності, в тому числі жіночого алкоголізму, який вважається найбільш важковиліковним.

Лікування тютюнопаління проводиться як психотерапевтичними, так і медикаментозними методами, підбираються індивідуально. Програма лікування дозволяє усунути тягу до паління, викликати стійке неприйняття тютюнового диму і легко подолати абстинентний синдром, що розвивається після припинення надходження нікотину в організм.

Для позбавлення від зайвої ваги кожного пацієнта за результатами обстеження також підбирається індивідуальна програма, що забезпечує зниження ваги, даються рекомендації по харчуванню після проходження цієї програми. Лікування спрямоване на досягнення перевищення добової витрати калорій над їх надходженням в організм за рахунок прискорення обміну жирів і вуглеводів, зниження апетиту і т.д.

Ми готові надати Вам посильну допомогу у відновленні втраченого здоров'я і благополуччя. Проходьте лікування і повертайте собі здоров'я. Дайте собі шанс на нове життя!

Для отримання докладної консультації або записи на прийом ви можете зателефонувавши за номерами телефонів:

38 (0432) 57 85 10 - цілодобово
38 (0432) 50 20 55 - цілодобово
38 (098) 281 58 23 - цілодобово

Попередній запис за телефоном обов'язковий.


Попередній запис за телефоном обов'язковий.

15:20