Якісний компост від компанії "Молоко вітчизни"

Використання якісного добрива - незамінний умова як щедрого врожаю, так і красивою клумби, що радує око. І нарешті, навіть зелений газон потребує відповідної підгодовування, щоб трава була густою і яскравою. В цілому, важливість засобів добрива грунтів переоцінити вкрай важко.

Всіх їх можна умовно обробити на дві групи: мінеральні та органічні. Так чи інакше, вони містять весь комплекс вітамінів і мінералів, необхідних рослині. Дія багатьох з них направлено також на стимуляцію зростання і засвоєння поживних речовин.

Компост - натуральне добриво, яке не тільки насичує грунт органікою, але і позитивно впливає на її структуру, підвищуючи вологоємність і повітропроникність. Використовувати компости як готових грунтів не потрібно, концентрація поживних речовин в них занадто висока.

Багато дачники роблять компости самостійно, але не всі отримують відмінні результати. Важливо, щоб компост був не тільки ефективним, але й безпечним. Тобто, не містив насіння бур'янів, личинок шкідників, збудників захворювань рослин і інших неприємних сюрпризів. Ці критеріям відповідають готові компости від відомих виробників, купити які ви можете в интернет-магазині компании "Молоко вітчизни".

Якісні компости виробляються, як правило, на основі коров'ячого або кінського гною, пташиного посліду. В процесі виробництва компоненти компосту піддаються обробці, яка знищує патогенну мікрофлору, насіння, яйця і личинки шкідливих комах. Так досягається безпеку компосту.

Крім органіки, компости містять компоненти, які розпушують ґрунт, підвищують її здатність накопичувати вологу. До таких компонентів належать торф, вермикуліт, агроперліт. Компост забезпечує потреби рослин в органічних речовинах, але мінеральні добрива, як правило, не замінює (якщо інше не зазначено на упаковці). При його використанні важливо дотримуватись рекомендацій, які дають виробники.

При правильному використанні компости покращують здоров'я і імунітет рослин, підвищують врожайність. Також компости покращують грунт, причому, ефект від їх внесення збережеться надовго.
Компост вносять навесні при підготовці овочевих грядок. Під плодові дерева і чагарники, а також під декоративні багаторічники компост найчастіше вносять восени.


Чому краще купити компост саме у компании "Молоко вітчизни":

  • Оперативно доставимо компост в будь-який регіон України кур'єрською службою.
  • Професійні консультанти допоможуть з вибором.
  • Працюємо з організаціями по всій Україні.
  • Економія - більш низька вартість, ніж в звичайному магазині. Інтернет дозволяє продавати товари дешевше.
  • Наш компост універсальний, та не містить шкідливих мікроорганізмів.
  • Виготовленний згідно стандартів  ТУУ 20.1-42634221-001:2019.

Набравши +38 067 575 61 25 або зробивши онлайн-замовлення на сайті, Ви недорого придбаєте якісну річ. У нас Ви купуєте компост за ціною офіційного постачальника з гарантією виробника.

23:20