Фарби на водній основі є найбільш швидковисихаючими

нанесення фарби на стінуНапередодні ремонтно-оздоблювальних робіт виникає цілком актуальне питання, яким фарбувальним засобом краще скористатися, особливо для житлових приміщень. Тому пріоритетами є експлуатаційні характеристики складів, естетичні якості покриття, а також безпека для здоров'я людей. Сьогодні найбільш затребуваними, перспективними та якісними в цьому питанні фарбувальними матеріалами є водоемульсійні фарби. Відносно недорогі склади за якістю порівнянні з високоякісною олійною фарбою.

Фарба Снєжка, відгуки про яку підтверджують вище описані вимоги, давно займає лідируючі позиції на будівельному ринку і довіру споживачів. Водоемульсійна фарба Sniezka, ціна якої може бути підібрана відповідно до бюджету кожного, широко представлена в інтернет-магазині бренду. Ознайомитися та придбати відповідний склад можна перейшовши за посиланням - https://sniezka.in.ua/kraski/vodoemulsionnye-kraski/

Основні показники водоемульсійних фарб

  • Фарби на водній основі є найбільш швидковисихаючими. В основному час висихання водних складів становить близько двох годин, проте цей показник може варіюватися в залежності від температури і ступеня вологості повітря. Оптимальною температурою при фарбуванні приміщення або фасаду вважається +20°С при рівні вологості 65%. Варто також врахувати, що більш пориста основа висихає швидше.
  • Всі водоемульсіонки абсолютно нешкідливі, не мають різкого запаху, тому при фарбуванні внутрішніх поверхонь немає необхідності в захисних засобах і особливому провітрюванні.
  • Водоемульсійні фарби мають досить широкий спектр застосування, вони підходять для фарбування фасаду, стін і стель інтер'єру практично з будь-якого матеріалу.
  • За допомогою спеціального водного пігменту водоемульсійній фарбі можна надати будь-який відтінок.
  • Водні склади досить просто наносяться і не вимагають особливих навичок, а інструменти після закінчення робіт легко відмиваються звичайною водою.

Переваги продукції Sniezka

  • Водоемульсійна фарба Sniezka виготовляється за сучасними інноваційними технологіями із застосуванням високоякісних компонентів.
  • Білосніжні склади відмінної якості мають чудові технічні та експлуатаційні характеристики, велику різноманітність та демократичну вартість.
  • Матеріали відповідають всім стандартам екологічності, не містять токсичних речовин і абсолютно нешкідливі для здоров'я людини та навколишнього середовища, тому цілком підходить фарба Снєжка для внутрішніх робіт.
  • Товари Sniezka є оптимальним рішенням для створення презентабельності та сучасності інтер'єрів і фасадів при фарбуванні будинку або квартири, торгового, виробничого або громадського приміщення.
  • Можливість вибору водоемульсійних фарб практично під будь-яку поверхню. У каталозі представлені склади для фарбування бетонної та оштукатуреної основи, дерева, гіпсокартону, шпалер і багатьох інших матеріалів.
  • Фахівці салонів Снєжка допоможуть підібрати з численних зразків кольорової палітри найбільш оригінальний відтінок, та затонувати білий фарбувальний склад в будь-який бажаний колір.
  • У лінійці водоемульсійних фарб Снєжка можна зустріти всі види складів: акрилові, латексні, силіконові, силікатні, мінеральні, фактурні, фасадні.

Щоб уникнути численних ризиків і безпідставних грошових витрат компанія Снєжка завжди готова оперативно надати допомогу споживачеві від професійних фахівців за рекомендаціями вибору та застосування фарб, оскільки ми завжди прагнемо до довгострокового співробітництва з кожним клієнтом.

16:55