«Десна» розпочала серію товариських матчів с ветеранами футболу Чернігівщини

Дружня гра футбольних команд Бахмача і Десни розпочала серію матчів ветеранів на Чернігівщині, присвячених 60-річчю заснування спортивної легенди нашого краю – ФК «Десна» https://www.desna.football/svyato-futbolu-v-bahmachi/

На трибунах місцевого стадіону м. Бахмача зібралося понад 300 вболівальників. Вони стали свідками не тільки цікавої гри, а й співучасниками справжнього спортивного свята – з ведучими, цікавими конкурсами, грою за участі школярів.


«Цього року ФК «Десна» відзначає 60 років із дня заснування. Символічно, що саме цього року наша команда досягла історичного результату - ми вибороли право на участь в єврокубках. Саме цим важливим подіям ми присвячуємо серію товариських матчів ветеранів на Чернігівщині. Вони пройдуть окрім Бахмача, в Ічні, Куликівці, Талалаївці, Мені. На поля вийдуть добре відомі зірки - Володимир Чуланов, Петро Кондтратюк, Андрій Смалько, Валентин Круковець, та інші заслужені гравці нашого клубу. То ж, пишаємося Десною, пишаємося Чернігівщиною, разом розвиваємо наш край і творимо його сьогодення і майбутнє!», - розповідає спортивний директор ФК «Десна» Вадим Мельник.

Ідея проведення матчів в Чернігівській області вже викликали позитивні відгуки, тож деснянські ветерани продовжать подоружувати нашим регіоном. Наступна гра – в Ічні.


19:20