Delta International Service - ваш митний брокер

Митний брокер дієва допомога в оформленні вашого вантажу

Численні сюрпризи і проблеми, що виникають при митних перевірках, стали справжнім каменем спотикання для суб'єктів господарювання в Україні, що займаються зовнішньоекономічною діяльністю. Як правило, всі ці складності починаються при оформленні документів на розмитнення вантажів, обумовлені індивідуальними особливостями митного законодавства України для різних груп товарів. Порушення правил у кращому випадку загрожує сплатою солідних штрафів, ну а в гіршому - повною конфіскацією товару. Розібратися в хитросплетіннях митного законодавства і забезпечити правильну розмитнення допоможе тільки професійний митний брокер.
Строго кажучи, митний брокер це офіційна спеціалізована організація, яка виступає від імені замовника і на його прохання посередником при оформленні вантажів. В даний час ця послуга як не можна актуальна, бо постійні зміни законодавства не залишає інших можливостей швидко і правильно пройти митний огляд і розмитнити товар.
Однією з таких фірм в Україні є компанія  Delta International Services, що надає митні прослуги по на всій территорії України. У нашій компанії зосереджені кращі в сфері митного законодавства фахівці, здатні швидко і грамотно провести розмитнення і заощадити замовнику масу тимчасових і фінансових ресурсів. Митний брокер від Delta International Services забезпечить кваліфіковане оформлення будь-яких вантажів і рішення всіх виникаючих питань.


Послуги Delta International Services:

  • Надання митним органам документів, декларацій, дозволів, які стосуються супроводжується товарам.
  • Оплата обов'язкових платежів: митний збір, декларування товару або транспортного засобу та інші, передбачені законодавством.
  • Розрахунок вартості очищення вантажу, складання кошторису витрат по тій, що супроводжується товару.
  • Розмитнення імпортних, експортних і транзитних вантажів.
  • Оформлення всіх необхідних при розмитненні документів.
  • Кваліфіковані консультації з митного оформлення вантажів.
  • Уявлення клієнта в будь-яких державних органах і захист його інтересів.



Чому Вам потрібні послуги саме від Delta International Service?

В Україні діє розголуджена мережа митних установ, через які щодня проходить колосальна кількість різних вантажів. Сьогодні митний брокер в Україні - це давно назріла необхідність, що дозволяє полегшити за допомогою професіоналів проходження процедури розмитнення з усіма супутніми документами і діями. Компанія Delta International Services, як митний брокер послуги надає як юридичним, так і фізичним особам на підставі укладеного договору.
Спираючись на чималий досвід і велику практику, Delta International Services приймає на себе відповідальність за вирішення будь-яких митних питань і несе всі ризики в процесі їх оперативного супроводження. За високий професіоналізм в усуненні проблем клієнта на митниці наша компанія як відомий митний брокер ціни встановлює найдемократичніші, доступні широкому колу замовників.
Переваги послуг професійного митного брокера від Delta International Services :
  • Мінімізація ризику проходження митних процедур.
  • Грамотне і якісне оформлення документів.
  • Величезний досвід у проведенні митних процедур і досконале знання законодавства.
  • Високий професіоналізм митного брокера та дипломатичність при вирішенні питань.
  • Перемикання на фахівця з митних процедур всіх спірних моментів і ведення переговорів від імені замовника з державними структурами.
  • Завдяки своїм очевидним перевагам компанія Delta International Services знайшла свою прекрасну репутацію в сфері митного законодавства і широко затребувана при контактах з митними органами.
13:05