BAS Бухгалтерія та її можливості

Програми, без яких неможливе ведення бухгалтерії, необхідні для автоматизації обліку в усіх організаціях, які ведуть свою діяльність в різних сферах і системах оподаткування. BAS Бухгалтерія – це новий аналог всім відомої 1С, розроблений українськими програмістами відповідно до чинного законодавства країни. А оскільки функціонал і інтерфейс були продумані так, щоб повністю зберегти ідентичність, то часу і сил на ознайомлення у користувача піде мінімум.

Цей готовий інструмент підійде для вирішення будь-яких завдань в оптовій, роздрібній, комісійній торгівлі, в сфері послуг та виробництва.

Автоматизація податкового та бухгалтерського обліку, а також регламентованої звітності – все це можливо з BAS. А при необхідності можна самостійно виконувати деталізацію рахунків і вести аналітичний облік.

Щоб апробувати програму напередодні її придбання, створена демо версія BAS Бухгалтерія. Замовте її, щоб детально ознайомитися з роботою та можливостями новинки, з її термінологією, настройками. Це дозволить оцінити програму по всім параметрам.

Своєчасне оновлення продукту і постачання користувачам методичної та консультаційної підтримки гарантують найкращі результати. На сьогоднішній день дана програма стала перевіреним і надійним професійним інструментом бухгалтера.

Можливості продукту

Створений функціонал досить широкий, як і можливості програмного продукту. Можна вести великий облік, починаючи від створення документа, закінчуючи типовими операціями. При необхідності можна працювати з декількома організаціями одночасно. Якщо їх господарська діяльність пов'язана між собою, це зручно.

Оволодівши новою програмою, бухгалтер зможе вести облік товарно-матеріальних цінностей, робити кількісний або кількісно-сумовий облік в складських приміщеннях, а також збирати дані для інвентаризації.

Зручною буде автоматизація операцій по надходженню товарів та їх реалізації. Можлива виписка рахунків на оплату, оформлення накладних. Легко вестимуться обліки виробництва, комісійної торгівлі, банківських та касових операцій, розрахунків з постачальниками і покупцями в гривні та іноземній валюті.

Розробники програми передбачили можливість ведення обліку кадрів і їх заробітної плати, основних засобів, малоцінних і нематеріальних активів, а також непрямих витрат.

Купити програму BAS необхідно для вирішення широкого спектра завдань.

Тепер в ваших руках програма, яка дозволить задовольнити потреби бізнесу і працювати відповідно до законів. Вона інтуїтивно зрозуміла, тому ви будете економити час.

18:00