Аудит з охорони праці на вашому підприємстві

Завдання кожного роботодавця — забезпечити безпеку своїм співробітникам. Щоб виконати цю вимогу, він зобов'язаний впровадити на підприємстві систему по забеспеченню охорони праці. А ефективність, з якою вона працює, необхідно встановлювати за допомогою регулярних перевірок. З цією метою на підприємствах та різногороду виробництвах і проводять аудит з охорони праці: виявлені помилки усувають до того, як інспекцію проведуть державні організації. При правильному підході керівник отримає достовірну інформацію і вживе заходів для коригування робочого процесу на підконтрольному йому підприємстві.

Важливо, щоб  охорона праці на підприємстві велася правильно, у відповідність з існуючими нормативними актами України. При веденні роботи з ОП важливо створити таку систему, при якій кожен працівник буде по максимуму захищений від нещасного випадку на виробництві.


При цьому важливо, щоб були правильно визначені і навчені відповідальні особи, створений вірний комплект документів. Завжди необхідно пам'ятати, що робота з охорони праці - це не нерухома, а постійно змінювана структура, оскільки приймаються і звільняються Працівники, купуються нові машини і механізми, змінюються і приймаються нові нормативні акти з ОП.


На яких підприємствах проводять аудит з охорони праці?


Коли необхідно проводити аудит у сфері охорони праці на підприємстві? Без нього не обійтися в наступних випадках:
 • на виробництві відбувалися нещасні випадки;
  •  має бути перевірка з боку Держінспекції з праці;
 • на підприємстві немає власної служби охорони праці;
  • * сама специфіка виробництва має на увазі підвищений ризик нещасних випадків.
При регулярному проведенні аудиту і виправленні порушень Керівник буде готовий до перевірок з боку державних органів і знизить травматизм на підприємстві. Результатом може стати і економія, оскільки глава організації зможе оптимізувати внутрішні процеси роботи. Також усуваються помилки в Документації, що позбавляє підприємство від штрафів.


Завдяки аудиту охорони праці від компанії ТОВ «Компанія «Центр ЛТД» можна мінімізувати ймовірність нещасного випадку на виробництві, і гарантувати безпеку його працівників. Крім цього, після дотримання всіх рекомендацій за підсумками аудиту, можна бути впевненими, що дана система охорони праці отримає позитивні оцінки при перевірці підприємства різними держінспекціями. Вартість цієї послуги в компанії ТОВ «Компанія «Центр ЛТД» оптимально бюджетна щодо цін на ринку подібних послуг в Україні. Це дозволяє отримати максимальну користь для підприємства в розряді ціна/якість.


Для отримання детальної консультації з приводу проведення аудито на вашому підприємстві  Ви можете звернутися за телефонами +38 (032) 295-02-23; +38 (066) 174-59-71
13:04